Kun syöpä tekee pahaa, #erätauko tekee hyvää

KooKoon lauantainen kotiottelu Tampereen Ilvestä vastaan on #erätauko-teemapeli.

Kansainvälistä lasten syövän päivää vietetään torstaina 15. helmikuuta. Liiga ja Liiga-seurat ovat mukana Sylva ry:n #erätauko-kampanjassa tänäkin vuonna.

Sylva ry on Suomen syöpäsairaiden lasten ja heidän perheidensä yhteinen järjestö.

Vuoden 2018 #erätauko-kampanjassa keskiössä on itse sairastunut lapsi. Kampanjan ydinidea – kun syöpä tekee pahaa, #erätauko tekee hyvää – kuvastaa sitä, kuinka syöpään sairastuminen eristää lapsen hänen normaalista elinpiiristään ja tällöin kaikenlainen tuki ja apu tulee tarpeeseen.

Kun lapsi tai nuori sairastuu syöpään, sairastuneen ja tämän lähipiirin arki mullistuu. Syöpähoidot ovat rankkoja paitsi fyysisesti myös henkisesti ja ne saattavat kestää useamman vuoden. Tällöin tarvitaan erätaukoja.

KooKoo on muiden Liiga-seurojen mukana kampanjan etulinjassa. Lumon Areenalla #erätauko-kampanja näkyy lauantaina 17.2. pelattavassa KooKoo–Ilves-ottelussa, joka on osuvasti myös KooKoon tämän kauden toinen perhepeli. Osta liput tästä!

– #Erätauko-kampanjassa mukanaoloa ei tarvinnut miettiä hetkeäkään. Jos voimme jotenkin auttaa tässä tärkeässä asiassa, niin olemme tottakai aina mukana, sanoo KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm.

– Olemme erittäin iloisia siitä, että Liiga on halunnut lähteä tekemään kanssamme yhteistyötä #erätauko-kampanjan myötä. Perinteikkäänä organisaationa Liiga jakaa samat arvot meidän kanssamme hyvinvoinnin ja hyvän tekemisen tukemisesta sekä antaa Sylvan toiminnalle näkyvyyttä, iloitsee Sylvan toiminnanjohtaja Marika Aro.

Syöpä on kova liiga, tarjoa #erätauko – Sylva ry:n lipaskerääjät ovat lauantaina Lumon Areenalla.

Voit lahjoittaa myös lähettämällä viestin ERÄTAUKO numeroon 16499. Viestin hinta on 10 euroa ja se veloitetaan puhelinlaskullasi. Tekstiviestilahjoitus toimii Elisan, Saunalahden, Telian ja DNA:n liittymillä.

Seuraavat kotiottelut:

La 17.2. klo 15:00 Perhepeli KooKoo–Ilves – osta liput!
Ti 6.3. klo 18:30 Opiskelijapeli KooKoo–Ässät – osta liput!
La 10.3. klo 17:00 Runkosarjan päätöskierros KooKoo–JYP – osta liput!