Leijonat lauantaina Lumon Areenalla – mukana Malinen ja Lehtonen!

Mitä lauantaisesta Suomi–Tshekki-maaottelusta tarvitsee tietää etukäteen?

Suomen jääkiekkomaajoukkue Leijonat jatkaa lauantaina kotimaan kiertuettaan Kouvolan Lumon Areenalla. Leijonalauma isännöi Tshekkiä harjoitusmaaottelussa, joka valmistaa joukkuetta kohti toukokuun MM-kisoja.

Leijonien mukana nähdään KooKoon puolustaja Mikko Lehtonen ja hyökkääjä Jarkko Malinen!

Ottelun liput ovat myynnissä etukäteen osoitteessa Lippu.fi ja ennen ottelua Lumon Areenan pääoven lipunmyyntipisteissä.

Lumon Areenan ovet aukeavat lauantaina jo kello 13:30 ja kiekko tippuu jäähän kello 15:00. Sisäänkäynti alkaa samaan aikaan niin normaali- kuin VIP-vieraillekin. Pelin jälkeen ei kannata kiiruhtaa ripeästi pois, sillä Areenalla ohjelmaa on myös pelin jälkeen!

Jääkiekkoliiton kumppanirekka tarjoaa mielenkiintoista ohjelmaa hallin ulkopuolella.

Areenan palvelut ovat käytössä kuten KooKoon kotiotteluissa. Kioskit ja ravintolat toimivat normaalisti koko ottelutapahtuman ajan. Parviravintola-, Ratabaari ja Pub Sporttivartti palvelevat asiakkaita A-oikeuksin.

Myös KooKoon fanishoppi on auki maaottelussa. Neljälle ensimmäiselle yli 100 euron ostoksen tehneelle kaupan päälle Suomen maajoukkueen fanipaita! Shopissa on paljon myös muita tarjouksia kesämuotiin muun muassa T-paitojen osalta. Ottelutapahtumassa on myynnissä myös Leijonien fanituotteita.