Pe 25.1. 18:30 VS.

Liiga-huuma täyttää lauantaina Lumon Areenan

Pääsarjalätkä palaa Kouvolaan lauantaina. KooKoo isännöi uuden Liiga-kauden kotiavauksessaan SaiPaa ja hakee revanssia perjantailta.

KooKoon ja SaiPan perjantainen Liiga-startti Lappeenrannassa ei jättänyt kylmäksi ketään. Värikäs vääntö kääntyi lopulta voittolaukauskilpailussa SaiPalle 4-3 (0-1, 2-2, 1-0, 0-0).

- Olen tosi tyytyväinen oman joukkueen peliin. Pelasimme tosi hyvän pelin tänään. Olimme sitkeitä ja pysyimme hyvin ennalta rakennetussa pelisuunnitelmassa, onnistuimme tekemään kotijoukkueelle nihkeän ja tiukan illan, KooKoo-päävalmentaja Petri Mattila kommentoi ottelun jälkeen.

Avausottelu oli erinomaista viihdettä. Molempien runsaslukuiset faniryhmät kannustivat omiaan äänekkäästi läpi ottelun ja joukkueet vastasivat huutoon kovalla taistelulla. KooKoo sai hyvästä ilmeestään pisteeksi yhden sarjapisteen.

- Molempien fanit pitivät huikeaa meininkiä! Tämä lupaa hyvää. Pelaamme totta kai voitoista ja pisteistä, mutta toinen iso asia on se, että meidän pitää esittää jotain sellaista, mitä ihmiset haluavat tulla paikanpäälle.

- Ainakin omasta näkökulmasta uskon, että saimme tästä pelistä myös huomiselle sekä näihin paikallispeleihin hyvän lähdön.

KooKoon maaleista avausottelussa vastasivat Mikko Lehtonen, Petri Lammassaari ja Jarkko Malinen. Kaikki maalit syntyivät ylivoimalla.

- Ihan hyvä aloitus meille, vaikka tietenkään emme ole tyytyväisiä vain yhteen pisteeseen, kun kolme on aina tarjolla. Huomenna otetaankin ne kolme, jotka meille kuuluu, linjasi avausmaalin iskenyt puolustaja Mikko Lehtonen pelin jälkeen.

- Kun saadaan pikkuasiat kuntoon huomiseen peliin, niin uskon, että olemme valmiita ottamaan ensimmäisen voiton.

Myös KooKoo-kippari Ari Vallin ihastui KooKoo-kannattajien aikaansaamaan tunnelmaan Liiga-avauksessa, joka oli Vallinille ensimmäinen sarjapeli KooKoo-paidassa.

- Kiitos faneille, aivan mahtava perjantai-ilta Lappeenrannassa! Lauantaina samanlainen meininki, jopa pikkusen enemmän, niin me otamme ne kolme pistettä, Vallin lupasi.