Pe 25.1. 18:30 VS.

Liigan Mestis-klassikko viimein Kouvolassa

KooKoon ja Vaasan Sportin tunnerikkaista kohtaamisista ei saatu viime kaudella nauttia, mutta perjantaina kotkapaitainen joukkue vierailee taas Kouvolassa.

2000-luvun kiivaimmat Mestis-väännöt miteltiin KooKoon ja Vaasan Sportin välillä. Perjantaina Kouvolassa saadaan taas nauttia oranssimustien ja punavalkoisten kohtaamisesta – ensimmäistä kertaa Liiga-tasolla!

- Kyllähän Sport-pelit olivat aina Mestiksessä herkkua. Sportia vastaan pelatut pelit olivat kauden kohokohtia, olivatpa ne sitten vieraissa tai kotona, KooKoo-pakki Marlo Koponen muistelee.

- Sport pelasi aina samoista sijoista kuin me ja siellä oli hyviä Mestis-pelaajia. Ne olivat hienoja urheilutapahtumia.

Joukkueet kohtaavat toista kertaa tällä kaudella. Lokakuun alkupuolella KooKoo haki Vaasasta 1–2-vierasvoiton.

Vaasassa Mestis-klassikon uudelleentuleminen kiinnosti, sillä Sport–KooKoo-kohtaamista kerääntyi katselemaan Kuparisaareen yli 3500 katsojaa – Sportin tämän kauden toiseksi paras yleisömäärä.

KooKoo isännöi Sportia kauden synkimmässä viiden ottelun tappioputkessa. Keskiviikkona KooKoo taipui vieraissa HPK:lle ja viime viikolla kotona sekä HIFK:lle että Ilvekselle. Oranssimustien edellinen voitto on parin viikon takaa.

- Välillä tulee hyviä hetkiä, välillä tulee huonoja hetkiä. Meidän täytyy saada huonot hetket mahdollisimman lyhyiksi ja hetkellisiksi. Pelissämme menee tällä hetkellä pieniä asioita vähän mönkään, mistä kertaantuu iso juttu.

Kahden pelin viikonloppu on KooKoon viimeinen ennen ensi viikon maajoukkue taukoa.

- Tänään keskityimme siihen, että saamme kropan mahdollisimman freesiksi huomista varten ja sitä kautta myös rentoutta kupoliin. Huomenna jalka lentää ja olemme työteliäämpi porukka, Koponen lupasi torstaina.

Koponen palasi KooKoon mukana täksi kaudeksi Liigaan neljän vuoden tauon jälkeen. Edelliset Liiga-pelinsä ”Imatran Erik Karlsson” pelasi SaiPassa 2008-2011.

- Tämä on ihan ihmisen parasta aikaa. Nautin Liigassa pelaamisesta, harjoittelusta ja ihan joka päivästä. On tämä vaan hienoa!
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Pe 30.10. klo 18:30 KooKoo–Sport – osta liput!
Ke 11.11. klo 18:30 KooKoo–JYP – osta liput!