La 22.9. 17:00 VS.

Loppukauden kausikortit nyt myynnissä!

Ilahduta isää, hemmottele heilaa, palkitse puoliso - tai osta vaikka itsellesi.

KooKoo tuo myyntiin runkosarjan kaikki jäljellä olevat 19 kotiottelua käsittävät kausikortit.

– Joukkueen pirteät pelilliset otteet ovat varmasti saaneet yhden jos toisenkin harmittelemaan, ettei tullut kesällä ostettua kausikorttia, KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm sanoo.

Osta omasi nyt ja nauti Liiga-viihteestä ensi kaudella ilman jonotusta, halvemmalla hinnalla ja tutulla paikalla! Samalla pääset käsiksi muihin kausikorttietuihin, joita ovat muun muassa alennukset Kouvolan ja Kotkan Amarilloista, Kouvolan Subway-ravintoloista, KooKoo-lounaalta sekä Kouvolan Rengaspalvelulta.

Uusin kausikorttilaisetu on tarjolla Three Wingsistä: Adam’s Platter -annoksen ostajalle litran limsakannu kaupan päälle!

I- ja II-kategorioiden kausikorttilaiset saavat myös lippuja KooKoon vieraspeleihin Lukkoa, Ässiä, TPS:ää, Pelicansia, Ilvestä ja SaiPaa vastaan.

Loppukauden kausikortit maksavat aikuisilta seisomaan 249 euroa ja istumaan alkaen 349 euroa. Eläkeläisille hinta on seisomaan 249 euroa ja istumaan alkaen 299 euroa, 7–15-vuotiailta lapsilta seisomaan 99 euroa ja istumaan alkaen 199 euroa.

Osta oma kausikorttisi KooKoo-shopista tai KooKoon toimistolta! Toimisto on auki arkisin klo 9-16 (perjantaina 10.11.  poikkeuksellisesti suljettu).

Seuraavat kotiottelut:

La 18.11. klo 17:00 KooKoo–Pelicans – osta liput!
To 23.11. klo 18:30 KooKoo–KalPa – osta liput!
La 25.11. klo 17:00 KooKoo–Kärpät – osta liput!