Mikko Lehtonen maajoukkueeseen!

KooKoon puolustaja Mikko Lehtonen lähtee Leijonien mukana Venäjän EHT-turnaukseen.

Suomen A-maajoukkue pelaa kauden toisen Euro Hockey Tourin turnauksen 15.–18. joulukuuta. Mukana on myös oranssimustia värejä, kun Mikko Lehtonen luutii turnauksessa Leijonien alakerrassa!

- Fiilikset ovat totta kai positiiviset, kun pääsen taas mittaamaan omaa tasoani leijonapaitaan. Ryhmä on nuori ja nälkäinen, Lehtonen naulaa.

Leijonamiehistö kohtaa torstaina 15. joulukuuta Helsingissä Tshekin ja siirtyy Moskovaan, missä edessä on vielä ottelut turnausisäntä Venäjää ja Ruotsia vastaan.

Lehtonen oli Leijonien mukana ensi kertaa edelliskevään MM-leirityksillä. KooKoo-pakki tippui tuolloin lopullisesta MM-ryhmästä viimeisessä karsintavaiheessa.

- Keväällä näin, että mikä se kansainvälinen taso oikeasti on. Huomasin, että pystyn ihan hyvin pelaamaan myös niitä pelejä. Oli hienoa olla mukana niinkin kauan ja päästä jo lähelle kisapaikkaa.

Puolustaja Lehtonen on pelannut alkukaudella 27 Liiga-ottelua tehoin 4+11. Lauantaina nuori puolustaja kuritti Lumon Areenalla Tapparaa 1+1 pisteen verran.

- Oma kausi on ollut kaksijakoinen. Startti oli tahmea, mutta mielestäni pelini on mennyt koko ajan parempaan suuntaan. Joukkueen osalta tietysti harmittaa, että tulos on ollut heikko, mutta sekin on koko ajan paranemaan päin.

Seuraavat kotiottelut:
Pe 9.12. klo 18:30 KooKoo–JYP – osta liput!
Ke 14.12. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput!
Ma 26.12. klo 17:00 Perhepeli: KooKoo–JYP – osta liput!