Mikko Virtanen jatkaa KooKoossa

KooKoo ja hyökkääjä Mikko Virtanen jatkoivat sopimustaan yhdellä kaudella.

Hyökkääjä Mikko Virtanen, 23, jatkaa KooKoon oranssimustissa väreissä myös tulevaisuudessa. KooKoo jatkoi oman kasvattinsa sopimusta vuodella, joten pesti kestää nyt kevääseen 2019 saakka.

– Virtasesta on kasvanut luotettava keskushyökkääjä Liiga-tasolle. Omavaraisuus on meille iso arvo, joten on hienoa, että Mikko halusi jatkaa Lumon Areenalla, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Virtanen on kouvolalaisen kiekkokoulun kasvatti, joka murtautui KooKoon edustusjoukkueeseen ensimmäisen kerran jo 16-vuotiaana Mestis-kaudella 2010–2011. Tunnollinen hyökkääjä on pelannut KooKoossa yhteensä 102 Mestiksen runkosarja- ja 24 pudotuspeliottelua sekä 91 Liigan runkosarjamatsia.

– Oma peli on ailahdellut vähän kuten joukkueenkin esitykset. Hyviä pelejä on paljon, mutta väliin on mahtunut ohipelejäkin. Tasaisuutta pitää saada lisää – ja tietysti tehoja, ”Virtsi” naulaa.

Kuluvalla kaudella Virtanen on tehnyt 25 ottelussa pisteet 2+3. Edelliskaudella tehopisteitä kertyi 5+9=14 kappaletta.

– Olen saanut hyvin vastuuta ja koen, että minulla on mahdollisuus tehdä Kouvolassa lopullinen läpimurto. Jo pikkujunnuna unelmoin Liigan pelaamisesta kasvattajaseurassa, joten onhan täällä hyvä olla.

Kuluvan kauden tavoite on selvä.

– Pudotuspelipaikka.

Seuraavat kotiottelut:

Ti 5.12. klo 18:30 Suomi100–juhlaottelu KooKoo–SaiPa – osta liput!
Pe 8.12. klo 18:30 KooKoo–Pelicans – osta liput!
Ti 19.12. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput!