Minna on vuoden kiekkoäiti 2018!

Kouvolan Puustelli ja KooKoo palkitsivat vuoden kiekkoäidin tiistaina Lumon Areenalla.

Jääkiekkojoukkueet ovat täynnä näkymättömän työn sankareita: on kuskaajia, kannustajia, talkootyöläisiä, hierojia, huoltajia ja niin edelleen.

Kouvolan Puustelli ja KooKoo etsivät tammi-helmikuussa vuoden kiekkoäitiä 2018 – hahmoa, joka kannustaa, auttaa, huoltaa ja huolehtii päivästä ja viikosta toiseen lopputuloksista välittämättä. Henkilöä, joka pitää pyörät pyörimässä.

Ehdotuksia voittajaksi tuli satoja! Ykköseksi seuloutui kahden pojan yksinhuoltaja Minna Hakala-Oden. Ehdotuksissa Hakala-Odenia luonnehdittiin muun muassa seuraavasti:

– Huolehtii kokonaan kaiken varustehuollon, ruokkii, vaatettaa ja kulkee kaikissa otteluissa yms. Erittäin ylpeä pojistaan ja todella kannustava heidän valitsemassaan lajissa ja harrastuksessa. Huikea kiekkomutsi!!

– Heidän elämäänsä läheltä seuranneena tiedän, mitä kaikkea hän poikiensa ja jääkiekon eteen tekee. Kannustus ei kohdistu vain omiin poikiin, vaan siitä saavat osansa koko joukkue. Hänen iloisuutensa ja innokkuutensa tarttuu muihin jääkiekkovanhempiin ja yhteiset työt hallilla ja talkoissa sujuvat hyvässä yhteisymmärryksessä.

– Minna on tehnyt mielettömän määrän työtä ja talkootunteja poikiensa kiekkoharrastuksen eteen. Paras muisto on se, kun Minna oli tullut yövuorosta töistä ja ottanut autossa parkkipaikalla tunnin tirsat, että jaksoi olla koko päivän talkoissa. Huipputyyppi!

Hakala-Oden palkittiin Kouvolan HockeyBase-myymälän 1000 euron lahjakortilla ja KooKoon kausikortilla kaudeksi 2018–2019.

Kärkikolmikkoon ylsivät myös Maija Hirvonen ja Taija Heinonen, jotka palkittiin tuotepalkinnoilla ja Viking Linen lahjakorteilla.

Sekä Hirvonen että Heinonen esiteltiin ehdotuksissa aktiivisina ja monipuolisina joukkueiden taustatyön tekijöinä.

Seuraavat kotiottelut:

La 10.3. klo 17:00 Runkosarjan päätöskierros KooKoo–JYP – osta liput!