Mitä Kotkan-pelistä tarvitsee tietää?

KooKoo vierailee tiistaina Kymijoen alajuoksulla Kotkassa, missä se isännöi harjoitusottelussa Hämeenlinnan Pallokerhoa.

Mistä on kyse?
KooKoo vie HPK-harjoitusottelunsa Kotkaan tiistaina 15. elokuuta. Ottelu alkaa kello 18:30.

Miksi Kotkaan?
- KooKoo ei ole vain Kouvolan, vaan koko Kymenlaakson juttu. Olemme innoissamme siitä, että pääsemme pelaamaan Kotkassa, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

Missä peli pelataan?
Ottelun näyttämönä toimii Kotkan Titaanien kotihalli Ilona Areena. Se on vuonna 2005 valmistunut jäähalli, joka sijaitsee Kotkassa Rauhalan kaupunginosassa. Ilona Areenan osoite on Tapiontie 4, 48600 Kotka.

Mistä saa lippuja?
Otteluun myydään lippuja KooKoon toimistolla (Topinkuja 1, 45100 Kouvola) ja Kotkassa Team Sportia Ri-Pe Sportissa (Keskuskatu 10, 48100 Kotka) sekä Kotkan Sportpisteessä (Tikankatu 3, 48600 Kotka). Ennakkolipunmyyntipisteissä maksutapana käy vain käteinen. Lippuja voi ostaa myös Ilona Areenan lipunmyynnistä ennen ottelun alkua.

Mitä liput maksavat?
Aikuisilta 10 euroa, 7–15-vuotiailta lapsilta viisi euroa ja sitä nuoremmat pääsevät sisään ilmaiseksi.

Toimivatko KooKoon kausikortit?
Ottelun käytännön järjestelyistä vastaa Kotkan Titaanit, minkä vuoksi KooKoon kausikortit eivät ole voimassa Kotkan-pelissä. Kausikortit oikeuttavat sisäänpääsyyn Lumon Areenalla pelattaviin KooKoon kotiotteluihin, eli 30 runkosarja- ja kahteen harjoitusotteluun.

Milloin pelataan taas Lumon Areenalla?
Kesän ensimmäinen harjoitusottelu Lumon Areenalla pelataan ensi viikon tiistaina 22. Elokuuta, jolloin Kymenlaaksossa vierailee Helsingin IFK. Lisää tulee heti saman viikon perjantaina, kun ohjelmassa on Kaakon Derby, eli paikallismatsi SaiPaa vastaan. Sekä HIFK- että SaiPa-ottelut alkavat kello 18:30 ja liput ovat jo myynnissä Ticketmasterin netissä.