Mitä Mustaoranssi-pelistä tarvitsee tietää?

Lumon Areenalla vietetään lauantaina jo perinteistä Mustaoranssia karnevaalia. Tervetuloa täyttämään halli ja tekemään ainutlaatuista tapahtumaa!

Mistä on kyse?
KooKoo järjestää yhteistyökumppaniensa tuella jo viidentenä keväänä peräkkäin ilmaisen ottelun! KooKoo isännöi lauantaina Lumon Areenalla kuopiolaista KalPaa ja matsiin on ilmainen sisäänpääsy. Huomioithan, että jokainen tulija tarvitsee silti ottelulipun - lue lisää alta.

Miksi ilmaispeli järjestetään?
Mustaoranssi-peli on koko Liigan mittapuulla ainutlaatuinen karnevaali. KooKoo haluaa tarjota koko Kymenlaaksolle mahdollisuuden tulla tutustumaan - ja ihastumaan - Liiga-viihteeseen paikan päällä.

Ketkä ilmaispelin mahdollistavat?
Ilmainen Liiga-ottelu ei olisi mahdollinen ilman kymenlaaksolaiset yritysmaailman tukea. Näet tapahtuman mahdollistaneet 80 yritystä tämän artikkelin pääkuvasta.

Mistä lippuja on voinut hakea?
Ilmaisia pääsylippuja on jaettu etukäteen Kouvolan Prismassa, Salpa apteekissa, Utin apteekissa, Leipomo Koppasella, Risto Peltolan leipomolla sekä KooKoon toimistolla.

Saako lippuja vielä lauantaina?
Lumon Areenan pääsisäänkäynnillä jaetaan lauantaina vielä 500 ilmaista lippua kello 16 alkaen.

Mitä tehdä ylimääräisten lippujen kanssa?
Haitko lipun, mutta sait sellaisen myös kaveriltasi? Ei hätää! Tuo ylimääräiset liput tullessasi ja jätä ne lippuluukulle. Palautuneet liput jaetaan ennen ottelua halukkaille.

Onko pelissä jotain muuta erikoista?
Muutamat yhteistyökumppanit ovat pelissä esillä pisteillään: käy esimerkiksi Matkapoikien ständillä tutustumassa toukokuun Mustaoranssiin faniristeilyyn! Lisäksi fanishopissa on erikoistarjouksia.

Paljonko katsojia Lumon Areenalle mahtuu?
Areenan katsojakapasiteetti on jääkiekko-otteluissa 6200 silmäparia. KooKoon tämän kauden katsojaennätys on 7.1. pelatusta HIFK-ottelusta, jota seurasi paikan päällä 4752 katsojaa.

Monelta ovet avataan?
Ottelu alkaa kello 17 ja ovet avataan tuntia aiemmin, eli kello 16. VIP- ja aitiovieraiden sisäänkäynti alkaa jo kello 15:30.

Milloin Lumon Areenalla pelataan taas?
Ensi viikolla ohjelmassa on taas kaksi kovaa kotiottelua, kun Lahden Pelicans ja hallitseva Suomen mestari Tappara vierailevat Lumon Areenalla. Lipunmyynti kaikkiin KooKoon jäljellä oleviin kotiotteluihin on jo käynnissä Ticketmasterissa!

Ti 31.1. KooKoo–Pelicans – osta liput!
Pe 3.2. KooKoo–Tappara – osta liput!
Ke 8.2. KooKoo–TPS – osta liput!