Mustaoranssi-peli loppuunmyyty – ”Kiitos kymenlaaksolaiset!”

KooKoon ja TPS:n perjantainen Liiga-matsi on loppunmyydyssä tilassa! Peruutuspaikkoja kannattaa kysellä vielä perjantaina.

Kouvolan Lumon Areena täyttyy perjantaina ääriään myöden, kun KooKoo isännöi TPS:ää yleisölle ilmaisessa Mustaoranssi-pelissä. Ottelun viimeiset liput jaettiin keskiviikkoiltapäivällä, joten lippuja ei tällä hetkellä ole saatavilla.

- Viimeiset liput jaettiin hetki sitten, eli lippukone näyttää tällä hetkellä täyttä tupaa! Emme voi olla kuin äärimmäisen tyytyväisiä. Kiitos tästä kuuluu sekä tapahtuman yhteistyöyrityksille että kymenlaaksolaisille kiekkoihmisille, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa riemuitsee.

Yrityksille jaettuja lippuja saattaa palautua toimistolle vielä perjantaina, joten jos lippu on vielä saamatta, ei toivoa kannata vielä kokonaan menettää! Lippuja kannattaa kysellä vielä pelipäivänä KooKoon toimistolta mari.jokela@kookoo.fi tai 040 529 7467.

Lipputilanteesta tiedotetaan myös KooKoon kotisivuilla sekä sosiaalisen median kanavia pitkin.

- Varmistamme vielä pelin yhteistyökumppaneilta lipputilanteen, josko sieltä vapautuisi lippuja vielä ovelle jaettavaksi. Toivon, että jokainen lipunhakija myös käyttää saamansa lipun, koska tällä hetkellä monelle halukkaalle joudutaan myymään ”ei oota”, Välimaa sanoo.

Lumon Areenan yleisökapasiteetti nousi täksi kaudeksi aiemmasta 6000 katsojasta peräti 6400 katsojaan, joten perjantaina on odotettavissa jäähallin uusi yleisöennätys.

- Kun vielä tässä vaiheessa taistelemme pudotuspelipaikasta ja jos halli saadaan täyteen, niin onhan se ihan todella upea juttu. Kunnianhimoinen tavoitteemme oli saada tällä kaudella Lumon Areena täyteen edes kerran.

- Meillä on jo nousijajoukkueena Liigan kahdeksanneksi paras yleisökeskiarvo, mikä on kova osoitus Kouvolan ja koko Kymenlaakson kiekko- ja urheilukulttuurista. Meidän kaikkien pitää olla tästä ylpeitä!

Ilmaisottelun mahdollistivat tapahtuman lähes 70 yhteistyökumppania. Mustaoranssi-peli järjestetään nyt neljättä kertaa.

- Pelin suosio yllätti meidät positiivisesti jälleen kerran. On huikea juttu, että saimme taas lähes 70 yritystä mukaan tarjoamaan kymenlaaksolaisille ilmaista huippukiekkoa. Mustaoranssi-peli on sekä KooKoon Liiga-kiekon markkinoinnin että meidän talouden kannalta järkevä tapahtuma.

KooKoo lähtee perjantain TPS-peliin sarjataulukon 11. sijalta. Pudotuspeleihin pääsee runkosarjan 10 parasta joukkuetta.

- Pelaajat, koko seura ja selvästi myös yleisö janoavat historiallista playoff-paikkaa Kouvolaan. Meillä on jäljellä vielä viisi vieras- ja viisi kotipeliä, jotka määräävät miten käy. Toivomme, että yleisö löytää Lumon Areenalle myös muihin jäljellä oleviin peleihin antamaan tukensa pudotuspelipaikan tavoitteluun.

RUNKOSARJAN JÄLJELLÄ OLEVAT KOTIOTTELUT:
Pe 12.2. klo 18:30 KooKoo–TPS – ilmainen Mustaoranssi-peli!
La 20.2. klo 17:00 KooKoo–Pelicans – osta liput!
Ke 24.2. klo 18:30 KooKoo–JYP – osta liput!
Ti 1.3. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput!
To 3.3. klo 18:30 KooKoo–Ässät – osta liput
!