Naistenpäivänä jännitetään muiden tuloksia

KooKoo viettää tiistaina välipäivää, mutta Liigassa on naistenpäivänäkin täysi tohina päällä.

Kymenlaaksolaisen kiekkoilun #PaluuLiigaan-kautta on runkosarjan osalta jäljellä enää yksi ottelu. KooKoo matkaa torstaina Tampereelle Ilveksen vieraaksi. Oranssimustilla on vielä runkosarjan viimeisellä viikolla mahdollisuus nousta vaikka pudotuspeleihin, sillä joukkue majailee sarjassa kahdentenatoista.

Katseet kääntyvätkin tiistaina Helsinkiin ja Vaasaan, missä sijoilla 10 ja 11 olevat Porin Ässät ja Vaasan Sport pelaavat omat ottelunsa.

KooKoolla on jäljellä enää yksi runkosarjaottelu, kun Ässillä ja Sportilla on molemmilla ohjelmassa vielä kaksi matsia. Sport ei saisi saada omista peleistään enää yhtään pistettä eikä Ässätkään yhtä pinnaa enempää, jotta KooKoolla olisi torstaina mahdollisuus harpata pudotuspeleihin oikeuttavalle kymmenennelle sijalle.

Kävi tiistaina ja torstaina miten tahansa, KooKoo taistelee torstaina kolmesta pisteestä Ilveksen kotiluolassa leuka pystyssä.

- Tiistai on sitten sellainen päivä, kun joutuu jännittämään muiden pelejä. Oli niin tai näin, niin taistelemme loppuun asti. Kun pidämme tämän ilmeen, joka meillä on viime peleissä ollut, niin voimme olla ylpeitä oli sijoitus mikä tahansa, KooKoon päävalmentaja Petri Mattila kommentoi joukkueen edellisen lauantaina pelatun ottelun jälkeen.

KooKoo toivottaa erinomaista naistenpäivää!