Pe 25.1. 18:30 VS.

Nallet ja nollat!

KooKoo jatkoi voittoisalla tiellä keskiviikon pehmolelupelissä kukistamalla Rauman Lukon puhtaasti 4–0.

Kymenlaaksolaisyleisö sai keskiviikkona Lumon Areenalla haluamansa: kolmen pisteen kotivoiton sekä pehmolelut jäälle ja hyväntekeväisyyteen. Joukkue jyräsi kolmanteen peräkkäiseen täyden pistepotin voittoonsa kukistamalla Rauman Lukon 4–0 (1–0, 1–0, 2–0).

- Peli oli aikamoinen vuoristorata, välillä pelasimme hyvin ja välillä emme niin hyvin, mutta tulos ratkaisee ja se oli 4–0, KooKoon valmentaja Jari Kauppila kommentoi.

- Kovat pisteet tähän paikkaan. Joukkue on alkanut osoittaa luonnettaan, joten kolmen ottelun voittoputkesta on hyvä jatkaa.

KooKoo otti peliin vahvan startin ja vöyrytti usealla ketjulla painetta Lukko-maalille, kunnes Anrei Hakulinen viimein löysi kiekolle tien reppuun kuudennella peliminuutilla. Syöttöpisteet menivät Jarkko Maliselle ja Mikko Virtaselle.

KooKoon ja samalla koko matsin avausmaali antoi yleisölle luvan heittää tuomansa pehmolelut jäälle ja sieltä edelleen Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kouvolan paikallisyhdistyksen kautta hyväntekeväisyyteen. Tempaus tuotti hyväntekeväisyyteen 1512 pehmolelua.

Kotijoukkueen vahva myllytys koki pienen kolauksen ja Lukkokin heräsi otteluun mukaan. KooKoo-veskari Leland Irving torjui ottelussa yhteensä 34 kertaa. Oranssimustat alivoimat kestivät kaikki neljä Lukon ylivoimayritystä.

- Lähdimme peliin hyvin ja saimme avausmaalin, minkä jälkeen nallet lensivät kentälle. Pienen tauon jälkeen Lukko pääsi paremmin peliin mukaan, mutta Irving oli hyvä maalilla ja alivoima toimi läpi ottelun.

Voimahyökkääjä Kai Kantola vei isännät 2–0-johtoon toisessa erässä ja kapteeni Josh Green taisteli arvokkaan 3–0-osuman päätöserän puolivälissä. Kantola kaunisteli vielä loppulukemat 4–0 tyhjään raumalaismaaliin.

Green lisäksi syötti Kantolan ensimmäisen osuman ja Oscar Eklund alusti Greenin maalin. Terry Broadhurst puolestaan syötti peräti kolme maalia: Kantolan molemmat ja Greenin osuman.

- Greenin maali oli todella tärkeä. Siihen asti peli oli kuitenkin todella tiukkaa ja toinen erä vähän Lukon. Emme olleet siinä valmiita tekemään tarvittavaa työmäärää, mutta kolmanteen erään tulimme taas ihan hyvin takaisin, Kauppila kommentoi.

KooKoo jatkaa urakointiaan perjantaina, kun se matkaa jälleen tärkeään otteluun SaiPan vieraaksi Lappeenrantaan.

- Jatkuvuus on nyt iso kysymys, työn täytyy jatkua illasta toiseen. Nautiskelemme tästä hetken aikaa, mutta jo huomenna käännämme katseet täysillä SaiPaan. Perjantaina on jälleen tosi tärkeä peli meille.

Seuraavat kotiottelut:
Ma 26.12. klo 17:00 Perhepeli: KooKoo–JYP – osta liput!
La 7.1. klo 17:00 KooKoo–HIFK – osta liput!
Pe 13.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!