Nuorten änäriturnaus sunnuntaina Lumon Areenalla!

EA Sportsin NHL-pelisarjan uusin osa julkaistiin viime perjantaina – ja Kouvolassa mitellään uutuuden parissa isosti heti sunnuntaina 24. syyskuuta!

Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut järjestää yhteistyössä KooKoon kanssa Lumon Areenalla peräti 64 pelaajan turnauksen, jossa mitellään kaupungin änäriherruudesta. Pelialustana toimii PS4 ja peli on tietysti uusinta uutta, eli NHL18. Parhaat tottakai palkitaan!

Turnaus järjestetään Lumon Areenalla sunnuntaina 24. syyskuuta kello 12–18. Sisäänkäynti tapahtuu Lumon Areenan pääovista ja pelipaikkana toimii kakkoskerroksen juoksusuora.

Päätapahtumanjärjestänä on Kouvolan kaupungin nuorisopalvelut, minkä johdosta turnaus on 12–17-vuotiaille. Tätä vanhemmat nuoret voivat osallistua kannatusjoukkoihin ja pelata kahdella avoimella konsolilla.

Turnaukseen mahtuu mukaan maksimissaan 64 pelaajaa. Osa osallistujista valitaan Kouvolan nuorisotiloilla jo alkavan viikon aikana, mutta osa pelaajista rekrytoidaan myös vasta paikan päällä. Tule siis ajoissa paikalle, jotta pääset mukaan!

Paikalla on myös KooKoon Liiga-pelaajia, joita voi haastaa änärissä tai sään salliessa ulkona oikean jääkiekon laukaisukisan parissa.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:

La 23.9. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput! Huomaa poikkeava alkamisaika.
Pe 29.9. klo 18:30 KooKoo–Ässät – osta liput!
To 5.10. klo 18:30 KooKoo–TPS – osta liput!