Nuorten paluu liigaan alkoi tappioilla

KooKoon A-nuorten SM-liigakausi starttasi viikonloppuna kahdella tappiollisella ottelulla.

KooKoon A-nuorten paluu Nuorten SM-liigaan alkoi menneenä viikonloppuna tappiollisissa merkeissä. Joukkue kaatui Lahdessa Pelicansia vastaan 5-1 ja Valkealassa Vaasan Sportia vastaan 2-1.

- Ne olivat kovavauhtisia pelejä. Täytyy edelleen muistaa, että olemme nousijajoukkue ja opettelemme vasta talon tavoille. Jokainen päivä on meille iso mahdollisuus oppia lisää, KooKoon A-nuorten päävalmentaja Pekka Huikuri kommentoi.

- Ilme oli viikonloppuna hyvä ja siitä on hyvä jatkaa. Tietenkin harmittaa, että pisteitä ei vielä kertynyt, mutta pystyimme kuitenkin pelaamaan, emmekä olleet pelkästään vastaanottavana osapuolena.

Lahdessa KooKoon ainokaisen osuman iski ylivoimalla puolustaja Tuukka Laakso. Syöttöpisteen saivat Joona Puhakka ja Niclas Ruotsalainen. Pelikaanipaidoista Sebastian Repo kuritti kouvolalaisia kahdella maalilla. Santeri Levänen aloitti KooKoo-maalilla, mutta 4-0-tilanteessa toisessa erässä luukulle luisteli Tomi Rautio.

- Pysyimme pelivauhdissa hyvin mukana, mutta meille tuli vielä pieniä lapsuksia, jollaisista tällä tasolla vastustaja rankaisee armotta.

Valkealan jäähalli kuhisi sunnuntaina peräti 200 katsojan voimin, kun KooKoo-A pelasi kauden ensimmäisen kotiottelunsa. Oranssimustien 1-0-johto kuihtui niukaksi 1-2-tappioksi Sportin vahvan toisen erän myötä. KooKoo-maalin viimeisteli Niki Koskinen avauserässä Pietari Koskelaisen ja Sami Tammisen syötöistä.

Maalilla Tomi Rautio torjui yhteensä 13 kertaa.

- Valkealassa Sportia vastaan oli todella vauhdikas ja hyvä peli, mielestäni junnukiekkoa parhaimmillaan! Tilanteita tuli paljon puolin ja toisin, Huikuri kertasi.

- Yhdellä maalilla vaan harvoin voittaa pelejä. Maalinteko on iso homma, johon meidän täytyy keskittyä päivittäisessä tekemisessä.

A-nuorten kausi jatkuu viikonloppuna kahdella kotiottelulla. Perjantaina joukkue kohtaa Lumon Areenalla Espoon Bluesin kello 19 ja kouvolalaiskiekkoilun superpäivänä lauantaina HIFK:n kello 12! Otteluihin vapaa pääsy.