Nyqvist aitioista kaukaloon!

KooKoo kohtaa keskiviikkona kotijäällään Helsingin IFK:n. Yksi innokkaimmista oranssimustista HIFK-pelin alla on kaukaloon palaava Julius Nyqvist.

Puolustaja Julius Nyqvist pelaa keskiviikkona Lumon Areenan kotijäällä vasta kauden toisen ottelunsa, ensimmäisen runkosarjassa. Nyqvist loukkaantui kesän ensimmäisessä harjoitusottelussa ja on pitkän kuntoutuksen jälkeen valmis palaamaan kaukaloon keskiviikkona.

Vastustajakin on tarinalle sopiva – Helsingin IFK. Nyqvist on HIFK:n kasvatti ja pelasi punapaidoissa vielä viime kaudella.

- Totta kai olen innoissani! Olen odottanut pitkään, että pääsen taas pelaamaan, ja nyt paluu on vihdoin ja viimein edessä, Nyqvist myhäilee.

- On kiva päästä pelaamaan kasvattajaseuraa vastaan. En ole koskaan aiemmin pelannut HIFK:ta vastaan missään sarjassa. Vastustajassa ja katsomossa on monia tuttuja, niin mikäs sen hienompaa.

Vaikka HIFK-pelurit tulivat muun muassa kahden viime kauden aikana tutuiksi, ei Nyqvist usko sen auttavan keskiviikkona Lumon Areenalla.

- Kaukalossa ei juurikaan ehdi vastustajia miettiä. Tietenkin aiemmilta kausilta jotain pieniä asioita tietää, mikä joku saattaa tehdä, mutta nopeissa pelitilanteissa siitä ei ole hirveästi apua.

Nyqvist pelasi KooKoossa yhden kauden HIFK-vuosiensa välissä hopeakaudella 2012-2013 ja palasi Kymijoen rannoille taas täksi kaudeksi.

- Nyt KooKoo on sarjapykälää ylempänä, mikä näkyy siinä, että jään ulkopuolella kaikki on muuttunut vielä piirun verran parempaan. Hyvällä tasolla oltiin jo silloin, mutta viimeistään nyt kaikki on ihan Liiga-tasoa.

- Muistan, että tunnelma oli jo silloin hyvä, mutta jotenkin tuntuu, että fiilis hallin puolella on vieläkin parempi.

Alkukauden paussin aikana nuori puolustaja on ehtinyt tutustua myös Lumon Areenan tämän kauden uudistuksiin.

- Olen seurannut pelejä aitioista, jos niitä on sattunut olemaan joissain peleissä tyhjinä. Ne on hyvin tehty; peli näkyy ylös loistavasti ja puitteet on kunnossa. Aitiot olivat tärkeä uudistus hallille.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Ke 21.10. klo 18:30 KooKoo–HIFK –
osta liput!
La 24.10. klo 17:00 KooKoo–Ilves – osta liput!