Oma kuva mediakuutiolle? Kyllä kiitos!

Lumon Areenan mediakuutio kehittyy loppukaudeksi SOMEWALL-palvelulla. Voit saada omat KooKoo-kuvasi näkymään matsin aikana mediakuutiolta.

KooKoon kotiotteluista tulee entistä interaktiivisempia, kun Lumon Areenan mediakuutio saa loppukaudeksi SOMEWALL. Uutuuspalvelu on ensimmäistä kertaa käytössä perjantain kotiottelussa Pelicansia vastaan.

Uudistuksen avulla kuka tahansa voi saada oman KooKoo–aiheisen kuvansa näkymään Lumon Areenan mediakuutiolta! Muista vain käyttää Instagram– ja Twitter–päivityksissäsi KooKoon hashtageja #KooKoo sekä #PaluuLiigaan.

- Nautimme vasta toista kautta mediakuution antimista, eli kehitystyötä on vielä rutkasti jäljellä. SOMEWALL on ehdottomasti mielenkiintoinen lisä loppukauden kotimatseihin, KooKoon viestintäpäällikkö Matti Lindholm kommentoi.

- Sosiaalisen median merkitys on nykypäivänä kiistatta valtava. Myös meille some on tärkeässä roolissa markkinoinnissa, viestinnässä ja KooKoo-yhteisön palvelemisessa. SOMEWALL on meille näppärä uusi tapa palvella katsojia ja kehittää Lumon Areenan ottelutapahtumaa.

SOMEWALL imee Instagramista ja Twitteristä parhaat #KooKoo– ja #PaluuLiigaan–hashtageilla varustetut kuvat ja heijastaa niitä aika ajoin mediakuutiolle.

Palvelun teknisestä toteutuksesta on vastannut HuHu.

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Pe 22.1. klo 18:30 KooKoo–Pelicans – osta liput!
Ti 26.1. klo 18:30 KooKoo–HIFK – osta liput!