One more year – Green jatkaa Kouvolassa!

KooKoo ja kultakypärä Josh Green ovat solmineet jatkosopimuksen, joka pitää kanadalaishyökkääjän Kouvolassa myös kaudella 2016–2017.

Keskushyökkääjä Josh Green jatkaa KooKoon oranssimustissa väreissä myös Liiga-kaudella 2016–2017. KooKoon tämän hetken paras pistemies ja seura solmivat yksivuotisen jatkopestin.

- Josh on osoittanut olevansa todellinen ammattilainen ja etulinjan soturi. Hän on ollut koko kauden ajan yksi joukkueen kantavista voimista sekä kaukalossa että sen ulkopuolella, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kehuu.

Green, 38, pelaa KooKoossa ensimmäistä kauttaan ja Suomen Liigassa kolmatta sesonkiaan. Hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 51 Liiga-ottelussa tehopisteet 16+24.

- Olen ollut alusta asti vaikuttunut KooKoon organisaation tavasta hoitaa asioita. Nautin olostani KooKoossa ja jääkiekon pelaamisesta, joten jatkopäätös oli helppo, Green kommentoi.

- Koko perheemme viihtyy hyvin Kouvolassa, mikä oli todella tärkeä asia jatkosopimuksen kannalta. Joukkue kehittyy koko ajan paremmaksi ja paremmaksi. Haluan ehdottomasti olla mukana auttamassa oranssimustien tavoitteiden saavuttamisessa.

Green kuuluu myös KooKoon kapteenistoon, sillä hyökkääjä on toiminut tämän kauden ajan KooKoon varakapteenina.