Parannus riitti pisteeseen

Viikon toinen kotiottelu sujui KooKoolta ensimmäistä paremmin, mutta silti Ilves-ottelu lihotti pistepussia vain yhdellä.

KooKoon ja Tampereen Ilveksen lauantainen vääntö Lumon Areenalla olisi voinut päättyä miten tahansa. Lopulta mittelö kääntyi vierailija Ilvekselle jatkoajalla 1-2 (0-0, 0-0, 1-1, 0-1).

- Tunteiden vuoristorataahan tämä on. Lähellä oli jäädä kokonaan pisteittä, mutta oli myös lähellä saada kaikki kolme pistettä, KooKoo-luotsi Petri Mattila tiivisti.

-  Jos olisimme käyttäneet lopun paikkamme, niin nyt lähtisimme kädet pystyssä ja iloisin mielin viikonlopun viettoon, mutta nyt on pakko sanoa, että vähän ketuttaa.

Kotijoukkue esiintyi lauantaina yli 3400-päiselle kotiyleisölleen mallikkaasti, vaikka toivottu tulos jäikin saamatta. KooKoo pelaa seuraavan kerran ensi keskiviikkona Hämeenlinnassa HPK:n vieraana.

- Tähän tyyliin meidän on taisteltava jatkossakin. Nyt päästämme sunnuntaina pahan olon pois ja maanantaina kokoonnumme taas katsomaan, mitä asioita voisimme tehdä paremmin. Kaksi päivää teemme ne paremmin ja keskiviikkona haetaan taas voittoa.

KooKoo on sarjassa 16 ottelun jälkeen sijalla 13. Pudotuspeliviiva on yhden pisteen päässä. Seuraavan kotiottelun oranssimusta joukkue urakoi perjantaina Sportia vastaan.

Tyypillinen peli

Edellisessä kotipelissä keskiviikkona HIFK:ta vastaan KooKoo kumarteli avauserässä kuvia, mutta Ilvestä vastaan startti oli täysin erinäköinen.

- Paransimme edellisestä pelistä hurjasti, kuten pitikin. Ensimmäinen erä oli meiltä hyvä. Olimme erittäin aktiivisia ja energisiä, emmekä kunnioittaneet vastustajaa liikaa, kuten HIFK-pelissä vääjäämättä teimme, päävalmentaja Petri Mattila kommentoi.

Toiseen erään Ilves paransi ja KooKoo jäähyili, mutta tasainen erä oli ensimmäisen tavoin maaliton. KooKoo-veskari Juha Järvenpäälle tilastoitiin

Hanat saatiin auki vasta päätöserän lopulla, kun Tommi Välimaa laukoi vieraat 0–1-johtoon. KooKoon vastaus tuli alle minuuttia myöhemmin: Toni Hyvärinen iski kauden toisen maalinsa ja tasoitti pelin! Syöttöpisteen mieheen keräsivät Jan-Mikael Juutilainen ja Mikael Kurki.

KooKoo-yleisön huuma lopetettiin tylysti heti jatkoajan kärkeen, kun Ilveksen Kai Kantola ratkaisi ottelun.

- Tiukka ja tasainen peli. Tyypillinen sellainen matsi, jollaisia meillä tässä projektissa on. Meidän pitää taistella ja pistää itsemme likoon joka vaihdossa, jotta pystymme tappelemaan tuloksesta, Mattila summasi.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Pe 30.10. klo 18:30 KooKoo–Sport – osta liput!
Ke 11.11. klo 18:30 KooKoo–JYP – osta liput!