Pe 25.1. 18:30 VS.

Pelicans-tupla viikonlopun herkku

KooKoo mittelee tulevana viikonloppuna kaksi kertaa Lahden Pelicansia vastaan. Ensimmäinen koetus pelataan perjantaina Lumon Areenalla.

Lahden Pelicans on ollut kuluvalla kaudella kanto KooKoon kaskessa. Joukkueet ovat kohdanneet kolmesti ja turkoosi lahtelaisnippu on juhlinut niistä jokaisessa. Kesän harjoitusotteluissa voitot menivät vielä tasan yksi–yksi.

Viikonloppuna Kouvolan oranssimustilla on mahdollisuus laittaa tilastoa ruotuun, kun joukkueet kohtaavat perjantaina Lumon Areenalla ja lauantaina Lahdessa.

- Pelicansilla on isoja ja vahvoja pelaajia, ja he tulevat aina tosi kovaa päälle. Emme jostain syystä ole runkosarjapeleissä löytäneet keinoja sen prässin purkamiseen, KooKoo-puolustaja Arttu Pelli pohtii.

KooKoo katkaisi edellisessä ottelussa lauantaina tappioputkensa HPK:n kustannuksella. Myös edellisperjantain kotiottelu KalPaa vastaan oli jo askel oikeaan suuntaan.

- Viime viikonloppu oli meiltä hyvä ja nyt olemme treenanneet puolustajien kiekollista pelaamista sekä keskialueen tiiviyttä. Pystymme parantamaan niitä osa-alueita ja sen turvin voittamaan kaksi peliä viikonloppuna!

Pelli on pelannut runkosarjan kolmesta Pelicans-matsista vain ensimmäisessä lokakuun mittelössä, jonka KooKoo hävisi 1–4. Pelli viimeisteli tuolloin kotijoukkueen ainoan osuman Oscar Eklundin ja Aki Kangasmäen esityöstä.

Onko tuolloin nähty tyylikäs takatolppanousu Arttu Pellin bravuuriliike?

- Hah hah, ei todellakaan! Sattui sillä kertaa aukeamaan paikka nousta ja pääsin iskemään, mutta enemmän se oli yksittäinen suonenveto kuin jokailtaista ilotulitusta, nuori pakki naurahtaa.

- Muuten se oli meiltä vaikea ja vaisu peli, vieläpä kotiyleisön edessä. Nyt pitää ehdottomasti pystyä parempaan, koska Pelicans on SaiPan ohella meidän paikallisvastustajia.

KooKoon oma kasvatti on luutinut oranssimustien alakerrassa tällä kaudella 33 ottelua. Viime kauden Pelli puolusti vielä A-nuorten SM-liigassa, joten kuluvan sesongin pelit ovat miehen ensimmäiset aikuisten sarjoissa.

- Hyvältä on maistunut! Vastuuta on tullut kivasti ja olen totta kai tykännyt pelata. Saa nähdä miten käy, kun äijiä alkaa tulla takaisin sairastuvalta, mutta voin vaikuttaa siihen vain pelaamalla mahdollisimman hyvin. Kaikki peliaika täytyy ansaita.

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Pe 22.1. klo 18:30 KooKoo–Pelicans – osta liput!
Ti 26.1. klo 18:30 KooKoo–HIFK – osta liput!