Penkin taakse huippunimi: Kari Lehtonen Kouvolaan!

KooKoon valmennusosasto vahvistuu maalivahtivalmentaja Kari Lehtosella.

Valmentaja Kari Lehtonen, 49, ottaa toukokuun alusta alkaen vastuun KooKoon maalivahtiosastosta. Lehtonen on valmentanut aiemmin muun muassa Porin Ässien ja viimeisimpänä neljän kauden ajan Hämeenlinnan Pallokerhon veskareita.

KooKoon ja Lehtosen sopimus kattaa kaksi seuraavaa kiekkokautta. Valmentaja oli vuodenvaihteessa mukana MM-kultaa voittaneiden Nuorten Leijonien valmennusryhmässä.

- Lehtonen on työskennellyt useiden huippupelaajien kanssa ja miehen CV onkin huippuluokkaa. Olemme iloisia, että hän tuo nyt ammattitaitonsa meidän maalivahtien käyttöön, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen taustoittaa.

Lehtonen on KooKoo-maalivahti Juha Järvenpäälle entuudestaan tuttu mies Porin Ässien ajoilta.

- KooKoo tarjosi minulle hyvää pakettia, johon oli helppo tarttua. Täällä on hyvä tekemisen meininki ja suunta ylöspäin. KooKoo jätti päättyneellä kaudella itsestään tosi pirteän ja työteliään kuvan, Lehtonen kommentoi.

- Meillä oli Järvenpään kanssa hyvä neljän vuoden projekti Ässissä. Antti Raanta löi silloin itsensä läpi, mutta Järvenpääkin pelasi perhanan hyvin. Henkilökemiamme toimi silloin hyvin ja on toiminut sen jälkeenkin.

Oranssimustien valmennusosasto koostuu Lehtosen lisäksi päävalmentaja Petri Mattilasta sekä apuvalmentajista Mikko Haapakoskesta ja Jari Kauppilasta.

- Tunnen kaikki kolme entuudestaan jollainlailla, mutta en ole työskennellyt kenenkään kanssa yhdessä aiemmin. Positiiviset fiilikset koko kolmikosta, samoin kuten KooKoosta kokonaisuutena.