Pe 24.8. 18:30 VS.

Perhepeli tulee taas – katso kattaus!

Lauantaina Lumon Areenalla muun muassa yleisöluistelu, poniratsastusta ja pomppulinna.

Lumon Areenalla vietetään jälleen tulevana lauantaina huippusuosittua perhepäivää KooKoo–Ilves-ottelun yhteydessä. Ottelu alkaa lapsiperheitä ajatellen jo kello 15!

Perhepäivän ohjelma koostuu yleisöluistelusta, poniratsastuksesta, pomppulinnoista sekä tietysti Liiga-ottelusta. Paikalla on luonnollisesti myös Topi Tiikeri.

Lumon Areenan Liiga-jäällä järjestetään kaikille lipunostajille ja kausikorttilaisille avoin yleisöluistelu kello 12:45–13:45.

Kaukalo on jaettu yleisöluistelussa kahtia: toisessa päädyssä on KooKoon kiekkojunioripuolen ja toisella puolella KooKoo-jäätaatureiden vetämää ohjelmaa. Voit siis halutessasi ottaa mukaan myös oman mailan.

Kulku jäälle tapahtuu jäähyaitioista, joissa myös luistinten vaihto tapahtuu. Ottelun ajaksi luistimia suositellaan vietäväksi autoon, mutta ne voi omalla vastuulla säilyttää myös toimitsija-aition takana. Huomioithan, että toimitsija-aitioon ei pääse ottelun aikana!

Yleisöluistelun lisäksi Lumon Areenan pihalla järjestetään poniajelua ja -talutusratsastusta kello 13:30–15:00. Paikalla on myös KooKoon Raviliiga-varsa Fruttifero Luca.

Perheen pienet ovat esillä myös Liiga-ottelun alussa, kun molempien joukkueiden avauskentälliset saatetaan jäälle KooKoon F1-08 junioreiden toimesta.
  
Ottelu on myös KooKoon ja syöpälapsiperheiden yhdistyksen Sylva ry:n yhteinen #Erätauko-ottelu. Tämän vuoden #Erätauko-kampanjassa keskiössä on itse sairastunut lapsi. Kampanja kuvastaa sitä, kuinka syöpään sairastuminen eristää lapsen hänen normaalista elinpiiristä, jolloin kaikenlainen tuki ja apu tulee tarpeeseen.

Voit lahjoittaa #Erätauko-projektiin lauantaina Lumon Areenalla tai muuten tekstiviestitse: lähetä viesti ERÄTAUKO numeroon 16499. Viestin hinta on 10 euroa ja se veloitetaan puhelinlaskullasi. Tekstiviestilahjoitus toimii Elisan, Saunalahden, Telian ja DNA:n liittymillä.

Tervetuloa viihtymään perhepäivää!

Seuraavat kotiottelut:

La 17.2. klo 15:00 Perhepeli KooKoo–Ilves – osta liput!
Ti 6.3. klo 18:30 Opiskelijapeli KooKoo–Ässät – osta liput!
La 10.3. klo 17:00 Runkosarjan päätöskierros KooKoo–JYP – osta liput!