Perjantaina eurolla Tomppaan!

Kymenlaakson Taksi tarjoaa KooKoon perjantain kotiottelun jälkeen euron kyytejä.

Perjantain Kaakon Derbyn jälkeen ei tarvitse taivaltaa lumisateessa jälkipeleille: Kymenlaakson Taksi järjestää kuljetuksia Irish Pub Old Tomille vain yhdellä eurolla!

- Me olemme innolla tempauksessa mukana, koska lätkäkansa on meille tärkeä asiakasryhmä. Toivotaan, että mahdollisimman moni jättää auton kotiin ja tulee taksilla myös hallille, Kymenlaakson Taksin toimitusjohtaja Timo Lönnberg vinkkaa.

KooKoo ja SaiPa kohtaavat perjantaina Lumon Areenalla kello 18:30 alkavassa ottelussa. Osta liput etukäteen Ticketmasterista!

Taksit lähtevät Lumon Areenan edestä A-ovelta, joka on normaalistikin taksien pysähdyspaikka. Kyydit alkavat heti ottelun päätyttyä ja ne jatkuvat tunnin ajan päätössummerin jälkeen. Mukana on parikymmentä taksia, eli jonotusajat eivät ole pitkiä.

Kyydin hinta on kiinteä: euro per asiakas. Kuljetusten nopeuttamiseksi hyväksytään vain käteismaksu.

- Idea oli hauska ja uusi, joten halusimme ehdottomasti tempauksen mahdollistaa. Tompan jälkipelit ovat meille tärkeä juttu ja taksitempaus tukee sitä mainiosti, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa sanoo.

Irish Pub Old Tomin jälkipeleillä nähdään ottelun jälkeen valmentajat Jari Kauppila ja Kari Lehtonen. Muista myös tuoreeltaan ottelun jälkeen kuultava C-päädyn Ratabaarin hikihaastattelu, jossa viikonloppusaunan lauteille nousee illan KooKoo-onnistuja.
 
Seuraavat kotiottelut:

Pe 13.1. klo 18:30 KooKoo–SaiPa – osta liput!
Ke 18.1. klo 18:30 KooKoo–Jukurit – osta liput!
La 21.1. klo 17:00 Kummipeli: KooKoo–Lukko – osta liput!