Petri Lammassaari Kouvolaan!

Taitava hyökkääjä Petri Lammassaari liittyy mukaan KooKoon kutkuttavalle ensimmäiselle Liiga-kaudelle yli 20 vuoteen.

KooKoon oranssimustan Liiga-joukkueen rakentaminen jatkuu hyökkääjä Petri Lammassaaren sopimuksella. Vikkeläkinttuinen ja oikealta laukova Lammassaari ja KooKoo solmivat 1+1-vuotisen kontrahdin, johon sisältyy kahden kuukauden koeaika.

- Lammassaari on osoittanut kykynsä tehdä tulosta Liigassa, mutta loukkaantumiset ovat pilanneet häneltä useamman viime kauden. Nyt mies on terve ja kunnossa, joten hänellä on aito mahdollisuus palata huipputasolle, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Lammassaari, 29, on pelannut Liigaa Lukon, Bluesin, KalPan ja viimeisimpänä Sportin paidassa yhteensä 375 runkosarja- ja 44 pudotuspeliottelua tehoin 88+60 ja 17+12. Parhaimmillaan laitahyökkääjä nakutteli 20 maalia kaudella 2008-09 ja 19 osumaa sesongilla 2010-11.

Edelliskaudella raumalaislähtöinen Lammassaari pelasi Itävallan pääsarjassa Graz 99ersin joukkueessa 11 ottelua pistein 3+7 ja Liigaa Vaasan Sportissa 25 peliä tehoin 3+2.

- Minulla on kova into päästä Kouvolaan! Olen pystynyt nyt pidemmän aikaa terveenä, joten olen nyt sellaisessa kunnossa, että pystyn tarttumaan saamaani mahdollisuuteen. Kaikki on itsestäni kiinni, Lammassaari linjaa.

- Kouvolassa on hyvä pöhinä ja tekemisen meininki. Joukkueeseen on hommattu hyviä ja kokeneita jätkiä; Mikael Kurjen ja Ari Vallinin tunnen erittäin hyvin Bluesin vuosilta. Aki Kangasmäki on Raumalta hänkin, joten tunnemme sitä kautta ja olemme olleet kesäisin samoilla jäilläkin, vaikka emme olekaan pelanneet samoissa joukkueissa.

Lammassaaren sopimuksen myötä KooKoolla on kaksi maalivahtia, kahdeksan puolustajaa ja 15 hyökkääjää Liiga-kaudelle 2015–2016.