Pe 25.1. 18:30 VS.

Porista haetaan parannusta

KooKoon länsirannikon kiertue jatkuu lauantaina Porin Isomäessä Ässiä vastaan.

Kaksi edellistä otteluaan 3–0-lukemin hävinnyt KooKoo hakee kurssin korjausta lauantaina Porin Ässien kustannuksella. Perjantaina KooKoo taipui vieraissa Rauman Lukolle, mutta joukkue saa uuden mahdollisuuden heti lauantaina viitisenkymmentä kilometriä pohjoisempana.

- Ilta jatkuu katsomalla videoita. Sen jälkeen analysoimme, että mitä askelmerkkejä otamme aamujäällä. Sitten ei muuta kuin Ässät-peliin, KooKoon päävalmentaja Petri Mattila suunnitteli perjantain tappion jälkeen.

KooKoo hävisi tiistaina kotonaan kovalle KalPalle, joten joukkue on jäänyt pitkästä aikaa pisteittä kahdessa peräkkäisessä ottelussa.

- Kärsivällisemmin täytyy pystyä pelata varsinkin vieraissa, ja pitää huoli, että omasta lavasta ei tule tuollaisia paikkoja. Maalit ja pisteet ovat kiven alla, joten pelin laatua pitää petrata. Meillä on yksi yö aikaa etsiä uudet lääkkeet.

Ässät pelasi viimeksi keskiviikkona, joten se pääsee kotiyleisönsä eteen energisenä. Keskiviikkona patapaitainen joukkue kaatoi vieraissa HPK:n.

Joukkueet ovat Liigan sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla 11 ja 12. Ässät on niukasti pisteen verran KooKoota edellä, mutta myös pelannut yhden ottelun oranssimustia enemmän. Ässillä on kasassa 35 ja KooKoolla 34 sarjapinnaa.

KooKoo ja Ässät ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kerran aiemmin. KooKoo nappasi aivan kauden alkumetreillä Lumon Areenalla 4–3-rankkarikisavoiton Josh Greenin onnistumisella.

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Pe 4.12. klo 18:30 KooKoo–Tappara – osta liput!
La 12.12. klo 17:00 KooKoo–HPK – osta liput!