Pe 25.1. 18:30 VS.

Pudotuspelitaisto jatkuu Espoossa

KooKoo kamppailee edelleen tiukasti seurahistoriansa ensimmäisestä pääsarjatason pudotuspelipaikasta. Perjantaina joukkue vierailee Espoossa.

KooKoon pudotuspelipaikkajahti jatkuu seuraavan kerran perjantaina Espoossa Bluesin vieraana. Perjantain taistelupari majailee niukasti pudotuspeliviivan alapuolella sijoilla 12 ja 14, kun runkosarjaa on pelaamatta reilut 10 kierrosta.

Molemmat joukkueet kärsivät keskiviikon kierroksella tappiot, kun KooKoo hävisi kotonaan rankkareilla Ilvekselle 1–2 ja Blues Espoossa Lukolle peräti 0–6.

- Pisteitä tarvitaan, se on selvää. Blues on tuollaisen kyykyttämisen jälkeen varmasti kuin herhiläislauma. Heillä on taas aika paljon porukkaa vaihtunut ja uusia äijiä tullut sisään, eli näyttöhaluja riittää, arvioi KooKoon romuluinen puolustaja Marlo Koponen.

KooKoo ja Blues ovat kohdanneet kuluvan kauden aikana jo kolmesti, joten perjantain matsi on joukkueiden viimeinen keskinäinen vääntö tämän sesongin runkosarjassa. Oranssimustilla on kolmesta matsista kasassa kaksi voittoa ja kuusi sarjapistettä.

- Lähdemme siitä, että kun pelaamme omaa peliämme hyvin, niin tienaamme kolme pinnaa. Meidän pitää palata omaan suorittamisemme ytimeen, eikä kurvailla ja kaarrella näennäisesti siellä päin kuten keskiviikkona Ilvestä vastaan.

- Kaikki pelit tässä sarjassa ovat tiukkoja, niin varmasti perjantain matsikin. Oma suorittaminen ratkaisee miten käy, oli vastassa sitten Kärpät, HIFK tai Blues. Sen olemme tämän kauden aikana oppineet. Jos pelaat hyvin, niin yleensä tuloskin on positiivinen.

KooKoo on kerännyt viimeisestä yhdeksästä ottelusta kolme voittoa ja kärsinyt peräti kuusi yhden maalin tappiota.

- Kyllähän se päähän ottaa, kun toivottu tulos jää lähelle, mutta silti niin kauas. Toisaalta fakta on, vaikka tämä hirveä klisee onkin, että maalin tappiosta on vielä pitkä matka voittoon. Joskus voi olla kiinni siitä, että ei vaan pompi, mutta useimmiten ei voi kuin peiliin katsoa ja todeta, että emme olleet tänään tarpeeksi hyviä, Koponen puntaroi.

Kouvolalaisten edellinen vierailu Espooseen rikastutti pistepussia kahdella, kun joukkue kaatoi Bluesin jatkoajalla.

- Samaan aikaan oli alle 20-vuotiaiden MM-finaali, joten katsomo ammotti tyhjyyttä. Valju tunnelma tarttui myös kaukaloon ja peli oli varmasti molemmille joukkueille vaikea. Se oli joka tapauksessa osoitus siitä, miten hankala vastustaja Blues kotonaan on.

RUNKOSARJAN JÄLJELLÄ OLEVAT KOTIOTTELUT:
Pe 12.2. klo 18:30 KooKoo–TPS – ilmainen Mustaoranssi-peli!
La 20.2. klo 17:00 KooKoo–Pelicans – osta liput!
Ke 24.2. klo 18:30 KooKoo–JYP – osta liput!
Ti 1.3. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput!
To 3.3. klo 18:30 KooKoo–Ässät – osta liput
!