A-puoli auki SaiPa-pelissä – pääsisäänkäynti yhä suljettu

Lumon Areenan ottelutapahtuman toiminnot palaavat normaaleiksi perjantain SaiPa-ottelussa pääsisäänkäyntiä ja sen lipunmyyntiä, Maire-kioskia sekä fanishoppia lukuun ottamatta.

Kouvolan Lumon Areena on ollut kesän ajan kasvojenkohotusremontin kourissa. Työmaa on viimeistä silausta vaille valmis, mikä tietää hyvää KooKoon ottelutapahtumalle.

Perjantain SaiPa-ottelussa A-puolen katsomot, Pub Sporttivartti sekä molemmat A-puolen kioskit aukeavat yleisölle. Ne olivat suljettuja KooKoon kahdessa ensimmäisessä kotiharjoitusottelussa Ässiä ja TPS:ää vastaan.  Käynti Pub Sporttivartille tapahtuu pääaulan sijaan sekä AC- että AD-kulmausten rappusista tai tulemalla hissillä toiseen kerrokseen. Orpe-klubi muuttuu avoimesta anniskeluravintolasta takaisin VIP-ravintolaksi.

Myös uusi hulppea Parviravintola avaa ovensa! Parviravintolan 68 istumapaikkaa ovat varattuja kausikorttilaisille, mutta pystypaikoillakin pääsee nauttimaan kiekkoviihteestä ja A-oikeuksin palvelevasta ravintolasta.

Pääaula, eli Maire-kioski, fanishoppi sekä pääsisäänkäynti ja sen lipunmyynti sen sijaan ovat vielä SaiPa-pelissä suljettuja. Sisäänkäynti tapahtuu edelleen vain B- ja C-ovien kautta! Varattujen lippujen ja kausikorttien noutopiste on puolestaan yhä A-ovella, eli pelaajasisäänkäynnin vieressä.

- On hienoa, että saamme uusia palveluja käyttöön yleisölle uuden A2-kioskin ja Parviravintolan muodossa. Ne ovat ehdottomasti tervetulleita lisiä hienolle Lumon Areenallemme, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa iloitsee.

- Pääaulakin saadaan käyttöön jo seuraavaan Pelicans-peliin mennessä. Nyt vielä SaiPaa vastaan yleisöltä toivotaan kärsivällisyyttä lippujonoissa – ja lämpimästi suosittelemme ennakkolipun hankkimista Lippupalvelun netissä, jottei matsista jää sekuntiakaan näkemättä jonottamisen takia, Välimaa ohjeistaa.