Raviliiga näkyy Lumon Areenalla lauantaina

Kotiavauksen jälkeen ilmainen bussikuljetus Kouvolan raviradalle Oktoberfest-raveihin!

Lauantai on kiireinen päivä urheilukaupunki Kouvolassa: Liiga palaa Lumon Areenalle KooKoo–SaiPa-paikallispelin merkeissä ja illalla kisataan raviradalla kisataan vielä Oktoberfest-teemaraveissa.

KooKoon Raviliiga näkyy sekä Lumon Areenalla että raviradalla. Voit ostaa osuutesi KooKoon ravihevosesta joko tapahtumista tai vaikka saman tien verkkokaupasta! Mukana kimpassa on muun muassa sen kummi, KooKoo-veskari Juha Järvenpää.

Yhteistyö näkyy lauantaina muutenkin: Kouvolan ravirata tarjoaa KooKoon kausikortilla ja lauantain matsilipulla pelin jälkeen ilmaisen kuljetuksen raviradalle, sisäänpääsyn Oktoberfest-teemaraveihin sekä Oktoberfest-makkaran!

Bussi lähtee Lumon Areenan edestä noin 10 minuuttia pelin päättymisen jälkeen. Illan ravit päättyvät noin kello 21, mutta bileet jatkuvat teemamusiikin merkeissä noin kello 24 saakka.

- Hieno urheilupäivä hienossa urheilukaupungissa, KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm naulaa.

Raviliiga on KooKoon ja 11 muun Liiga-joukkueen sekä raviurheilun yhteisprojekti. Joukkueille hankitaan varsa, jonka kasvamista ja kilpauran alkua jännitetään jopa 1000 osakkaan porukalla. Yhden raviliigaosuuden hinta on 100 euroa, eikä muita kuluja tule – satasella jännitettävää 3,5 vuodeksi!

- On hienoa, että pystymme tehdä yhteistyötä nyt myös raviurheilun ja Kouvolan raviradan kanssa. Uskomme, että löydämme Raviliigan tiimoilta paljon synergiaetuja ja uutta sisältöä molempien vauhtilajien ystäville.

OSTA LIPPUSI LAUANTAIN KOTIAVAUKSEEN TÄSTÄ!