Runkosarjan lipunmyynti alkaa perjantaina

Uusi Liiga-kausi on täällä! Lipunmyynti yksittäisiin matseihin alkaa perjantaina 1. syyskuuta.

Lipunmyynti KooKoon runkosarjan kotiotteluihin alkaa tulevana perjantaina, 1. syyskuuta kello 10. Lippuja myydään tuttuun tapaan KooKoon toimistolla ja Ticketmasterin verkkokaupassa sekä lippukaupoissa, eli esimerkiksi Kuusankoski-talolla.

Tulevalla kaudella voit valita haluamasi istumapaikan myös ostaessasi lipun Ticketmasterin mobiilisovelluksen kautta.

Liigan runkosarja käynnistyy KooKoon osalta perjantaina 8. syyskuuta Lappeenrannassa ja Lumon Areenan kotiavaus on edessä seuraavana päivänä lauantaina 9. syyskuuta.

- Ei ole hienompaa tapaa aloittaa kausi kuin Kaakon Derbyllä, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa naulaa.

Myyntiin tulee kerralla kaikkien KooKoon runkosarjan kotimatsien liput, yhtä lukuun ottamatta. Lauantaina 10. helmikuuta pelattava KooKoo–KalPa-matsi näet on perinteinen yleisölle ilmainen Mustaoranssi-peli!

Erikoisjärjestelyitä liittyy myös lokakuun herkulliseen Sport-tuplaan, jossa KooKoo isännöi Lumon Areenalla Vaasan Sportia ensin perjantaina 27. lokakuuta ja heti perään lauantaina 28. lokakuuta. Kun ostat lipun molempiin peleihin, saat toisen puoleen hintaan!

- Mustaoranssi-peli on ollut joka vuosi menestys ja uskomme, että myös tällä kaudella saamme yritysmaailman tukemaan hanketta. Sen johdosta uskallamme julkaista ilmaispelin jo tässä vaiheessa.

- Sportin kanssa tehtävä tuplapelikokeilu on yksi runkosarjan kohokohdista. Lippupakettitarjouksella houkuttelemme yleisönä nauttimaan Liiga-kiekosta koko viikonlopun ajaksi. KooKoon ja Sportin matsit ovat olleet värikkäitä kautta historian, ja myös tästä viikonlopusta tulee varmasti hieno.

Lipunmyynnin alkamisen kunniaksi hintojakin viilattiin hieman: lasten liput halvempiin kategorioihin sekä erityisryhmien liput II-kategoriaan halpenivat eurolla!