Runkosarjan viimeinen #KaakonDerby lauantaina

KooKoon ja SaiPan herkulliset Kaakkois-Suomen paikallistaistot päättyvät runkosarjan osalta lauantaina. Kauden kuudes kohtaaminen pelataan Lappeenrannassa.

#KaakonDerbyn herruudesta pelataan taas lauantaina Lappeenrannassa. Edessä on kauden kuudes – ja samalla runkosarjan viimeinen – KooKoon ja SaiPan kohtaaminen.

Paikallisherruudesta kisattiin edellisen kerran viime viikonloppuna, jolloin KooKoo voitti SaiPan Kouvolassa 3–2, mutta seuraavana päivänä Lappeenrannassa juhli kotijoukkue maalein 2–1.

- Edelliskerralla olimme Lappeenrannassa jo lähellä ja pelasimme hyvin, mutta maalit jäivät tekemättä hyvistä luoduista paikoista huolimatta. Jatkamme siitä ja otamme tästä voitosta itseluottamusta mukaan KooKoo-päävalmentaja Petri Mattila kommentoi perjantain voittoisissa tunnelmissa.

KooKoo haki perjantaina täyden pistepotin Espoosta kukistamalla Bluesin 4–1.

- Pelasimme tänään jämäkkää puolustuspelaamista. Pidimme omassa päässä vastustajan kaukana parhailta maalipaikoilta ja ansaitsimme tämän tärkeän kolmen pisteen voiton.

Vierasjoukkueen kenties suurin sankari Espoon illassa oli tehot 2+1 iskenyt hyökkääjä Jarkko Malinen.

- Muutamasta edellisestä SaiPa-pelistä on paljon hampaankolossa, Malinen linjaa päättäväisesti.

- Tulee varmasti tiukka vääntöpeli. SaiPa on todella kamppailuvoimainen joukkue, joka pelaa suoraviivaista kiekkoa ja heittää paljon kiekkoa maalille. Pelistä tulee täysin erilainen kuin tänään.

KooKoo lähtee lauantaihin sarjataulukon yhdenneltätoista sijalta. Matkaa pudotuspeliviivaan ja pykälän ylempänä olevaan Vaasan Sportiin on yhden pisteen verran. SaiPa on sarjassa viidentenä.

- Teemme kaikkemme, jotta saamme SaiPan kammettua nurin ja päätettyä viikon voittoisasti, päävalmentaja Mattila lupaa.

RUNKOSARJAN JÄLJELLÄ OLEVAT KOTIOTTELUT:
Pe 12.2. klo 18:30 KooKoo–TPS – ilmainen Mustaoranssi-peli!
La 20.2. klo 17:00 KooKoo–Pelicans – osta liput!
Ke 24.2. klo 18:30 KooKoo–JYP – osta liput!
Ti 1.3. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput!
To 3.3. klo 18:30 KooKoo–Ässät – osta liput
!