Sarjakärki vierailee Kouvolassa

KooKoo isännöi lauantaina Lumon Areenalla sarjataulukon keulilla keikkuvaa Rauman Lukkoa. Kotijoukkueen voittoputki katkesi perjantaina, joten nyt haetaan uutta!

HIFK katkaisi KooKoon kolmen ottelun voittoputken perjantaina Helsingissä. Lauantaina oranssimusta joukkue pyrkii kiinni uuteen voittoputkeen Lumon Areenan kotikaukalossa, jonne vieraaksi saapuu kovin mahdollinen haaste – sarjakärki Rauman Lukko.

Tappiosta huolimatta perjantain esitys oli yksi KooKoon kuluvan kauden parhaista.  HIFK voitti lopulta maalein 4-2, mutta KooKoollakin oli hetkensä.

- Pelasimme todella hyvän pelin. Suorituksena tämä oli ihan meidän kauden kärkipelejä. Tulos harmittaa ja ottaa pannuun, mikä on hyvä merkki, ettemme tyydy sievään tappioon. Isossa kuvassa näen, että olimme parempi jengi ja se on meille iso asia, kun ajatellaan, missä olimme, KooKoon pääluotsi Petri Mattila kehui.

- Perjantai kolmastoista ei ollut meidän päivä. Tuli vähän epämääräisiä kimmokkeita ja ikäviä maaleja omiin, mutta joskus se menee näin. Jos ennen taukoa Ilves-pelissä vähän pomppi meille, niin ehkä asiat pitkässä juoksussa vaan tasoittuvat.

KooKoo on voittanut kaksi viimeistä kotimatsiaan. Edellisessä Lumon Areenan koetuksessa keskiviikkona joukkue kaatoi JYPin puhtaasti 3-0. Ryan O’Connor teki kaksi maalia ja Juha Järvenpää pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä.

- Torstaina katsoimme JYP-pelin asioita nauhalta; vaikka pidimme siinä nollan, niin puolustaminen ei ollut toivotulla tasolla. Joukkue paransi niissä asioissa huomattavasti. On hyvä merkki, että aina ei tarvitse harjoitella kaukalossa, vaan voimme kuvanauhoistakin parantaa.

HIFK vieraissa ja Lukko kotikaukalossa on kenties KooKoon tämän kauden haastavin viikonloppu tähän asti. Raumalaisjoukkue porskuttaa sarjakärjessä ja kolmen voiton putkessa. Yhteensä Lukko on hävinnyt kaudella vasta kuusi ottelua.

- Nyt kerätään energiaa ja aamu otetaan yksilöllisesti. Kukin tekee niitä asioita, mitä kroppa vaatii, Mattila ennakoi perjantai-iltana Helsingissä.

- Jatketaan Lukkoa vastaan tästä, mihin HIFK:ta vastaan jäätiin ja tehdään vielä toinen huippusuoritus. Tänään oli kova päivä, kun hyväkään suoritus ei tuonut tulosta. Henkisesti pitää tehdä paljon töitä, että ilmat ei ole pihalla.

Lukko on 21 ottelun jälkeen sarjataulukon keulilla. KooKoon sarjasijoitus on kymmenes.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
La 14.11. klo 17:00 KooKoo–Lukko – osta liput!
La 21.11. klo 17:00 KooKoo–TPS – osta liput!
TPS-peli on 50-vuotisjuhlaottelu – lue lisää!