Savilahti: ”Paikallisvastustaja tuo lisäkipinää”

KooKoo pelaa kesän kuudennen harjoitusottelunsa torstaina Lappeenrannassa. Paikallisvastustaja SaiPa sytyttää ainakin hyökkääjä Eero Savilahden.

Keskiviikkona kotijäällään Ässiä vastaan kompastunut KooKoo saa mahdollisuuden parantamiseen heti torstaina. Kouvolalaisryhmä matkustaa Lappeenrantaan kohtaamaan rakkaan paikallisvastustaja SaiPan kauden toisessa Kaakon Derbyssä.

Joukkueiden kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi elokuun Imatran-turnauksessa SaiPalle jatkoajalla 4–3.

- Harjoituspeliksi Imatran peli oli jo aika kuuma, mutta niin pitääkin olla, koska kyseessä on paikallispeli. Totta kai paikallisvastustaja tuo lisäkipinää, KooKoo-hyökkääjä Eero Savilahti puntaroi.

KooKoo kaatui viikon ensimmäisessä ottelussa keskiviikkona kotijäällään. Porin Ässät haki Kouvolasta 2–3-jatkoaikavoiton. Ässät onnistui KooKoota vastaan kertaalleen alivoimalla. Myös oranssimustien edellinen vastustaja HPK rokotti kouvolalaisia alivoimalla.

- Vastustaja käytti tänään paikkansa kylmästi hyväksi, rokotti saman tien kun paikka aukesi. Me emme käyttäneet omia paikkojamme tarpeeksi tehokkaasti, Savilahti summasi Ässät-tappion jälkeen.

- Luomme ihan hyvän määrän maalipaikkoja per peli, mutta niissä pitää vaan olla terävämpiä. Olemme viime peleissä itse sössineet paikkamme, muun muassa ylivoimat. Niihin pitää panostaa enemmän ja nostaa päivittäinen tekeminen sille tasolle, että alkaa napsua.

Myös SaiPa on torstain otteluun ärsytetty, sillä joukkue hävisi tiistaina HPK:lle nuorella kokoonpanolla peräti 0–8.

- Haluamme näyttää, että pystymme ottamaan voittoja ja ansaitsemme niitä. Meidän täytyy tehdä koko 60-minuuttinen hommia, eikä lipsua yhtään. Ässiä vastaan koko toinen erä oli sellaista, että peli lipsui emmekä tehneet riittävästi töitä.

- Pelit ovat meille viikon päätapahtumia, ja SaiPa-matsi on meille nyt viikon viimeinen mahdollisuus ottaa voitto. Taistelemme voitosta vähintään yhtä kovaa kuin Imatralla pari viikkoa sitten.

KooKoon kesän viimeinen Lumon Areenalla pelattava harjoitusottelu on ohjelmassa tiistaina 6. syyskuuta, jolloin Kouvolassa vierailee uusi tuttavuus Espoo United. Liput Ticketmasterista!