Savilahti: ”Tykkään pelata kovaa lätkää”

Hyökkääjä Eero Savilahti on yksi KooKoon kolmesta ensimmäisestä julkaistusta uudesta hankinnasta.

Sekä laita- että keskushyökkääjän tontilla viihtyvä Eero Savilahti siirtyy syyskuussa alkavaksi kaudeksi KooKoon oranssimustiin väreihin. Päättyvällä sesongilla Savilahti viiletti vielä kasvattajaseuransa Tampereen Ilveksen paidassa.

- Nyt on mukavaa, kun saan viimein kertoa ihmisille mihin olen lähdössä! Olen halunnut jo hetken aikaa karjua sitä ilmoille, mutta koska se oli kielletty, niin en voinut sitä tehdä, Savilahti myhäili sopimuksensa julkaisutilaisuudessa.

- Minulla on hyvä fiilis joukkueesta ja sopimuksesta. Olen tästä haasteesta todella innoissani!

Savilahti pelasi Ilveksen Liiga-miehistössä viimeiset kolme kautta ja kävi ennen sitä läpi tupsukorvien junioriorganisaation. Viimeiset A-juniorivuodet mies toimi myös Ilveksen kapteenina.

Järkälemäisellä hyökkääjällä on tilillään 128 Liiga-ottelua. Viime kaudella Savilahti pelasi Ilveksessä 59 ottelua tehoin 9+9=18. KooKoohon lähes 190-senttinen hyökkääjä siirtyy kaksivuotisella pestillä.

- Kouvolalainen yleisö tulee näkemään minulta sitä, mitä tähänkin asti ja vielä paljon enemmän. Olen kaukalossa halukas ja taisteleva pelaaja, joka ei pelkää kontakteja. Tykkään tehdä maaleja ja pelata kovaa, hyvää lätkää.

KooKoolla on toistaiseksi kasassa 18 pelaajasopimusta. Seuraava sopimus julkaistaan kuluvan viikon torstaina 14. huhtikuuta.

- En tunne äijiä hirveästi entuudestaan, mutta Juha Järvenpää on entinen Ilves-peluri ja hänen kanssaan olen ehtinyt jutella KooKoosta ja Kouvolasta. Toivottavasti hallissa on vähintään yhtä paljon porukkaa ja hyvä kannustus kuin viime kaudella.

- Ryhmämme vaikuttaa kuitenkin jo nyt lyhyellä otannalla tosi hyvältä, koska viime vuonna onnistuneita pelureita jatkaa paljon. Porukka pysyy hyvin kasassa, joten sen päälle on helpompi jalostaa muutamalla uudella jätkällä. Uskon, että olemme ensi kaudella vaarallinen nippu.

Harjoitusmaaottelu Suomi–Tshekki lauantaina 23. huhtikuuta klo 15:00 Lumon Areenalla. Osta VIP-lippusi nyt!