Seppälä ja Salmela U17-maajoukkueeseen!

KooKoon A–nuorten joukkueesta on valittu maajoukkuekomennukselle kaksi puolustajaa.

Puolustajat Peetro Seppälä ja Santeri Salmela matkaavat Suomen alle 17-vuotiaiden maajoukkueen mukana Kanadan Sault Ste. Marieen. Nuoret puolustajat valittiin mukaan World U17 Hockey Challenge –turnaukseen, joka pelataan 30. lokakuuta – 5. marraskuuta.

Pikkuleijonat matkaavat Kanadaan heti kuluvan viikon alussa. Suomi kohtaa turnauksessa sunnuntaina 30. lokakuuta Kanadan punaisen joukkueen, maanantaina 31. lokakuuta Venäjän ja tiistaina 1. marraskuuta Ruotsin. Turnausfinaali pelataan sunnuntaina 5. marraskuuta.

- On totta kai mukava lähteä taas jätkien kanssa pelaamaan leijonapaidassa. Tällä kertaa edessä on vähän pidempi reissu, Santeri Salmela sanoo.

- Hyvät fiilikset valinnasta tietenkin. Siisti juttu. Aiemmat maajoukkueleirit ovat olleet mukavia kokemuksia, joissa on päässyt pelaamaan hyviä ja kovia pelejä, pohtii puolestaan Peetro Seppälä.

Molemmat vuonna 2000 syntyneet KooKoo-kasvatit pelasivat viime kaudella KooKoon väreissä C- ja B-junioreissa. Kuluva kausi on alkanut vielä porrasta ylempänä KooKoon A-junioreissa nuorten SM-liigassa.

- Vauhti on isoin juttu, siinä on suurimmat erot B- ja tietysti C-junnuihin. A:ssa on isompia jätkiä ja sarja on tosi nopea, eli jalat saa laittaa töihin joka ilta, Salmela tuumaa.

- Viime kaudella pelasin vielä C:ssäkin, joten onhan hyppy ollut aika iso, siitä ei pääse mihinkään. Vauhdissa ja fyysisyydessä ollaan A:ssa ihan eri tasolla, näkee Seppälä.

Salmela on pelannut tällä kaudella A-nuorissa 17 ja Seppälä 7 ottelua.

Seuraavat kotiottelut:
To 27.10. klo 18:30 KooKoo–Kärpät – osta liput!
Ke 9.11. klo 18:30 KooKoo–Jukurit – osta liput!
La 12.11. klo 17:00 KooKoo–Pelicans – osta liput!