Seppälälle kunniaa nuorten SM-liigassa

KooKoon puolustaja Peetro Seppälä valittiin nuorten SM-liigan joulukuun parhaaksi nuoreksi pelaajaksi.

Nuorten SM-liigassa palkitaan joka kuukausi paras pelaaja ja paras nuori alle 18-vuotias pelaaja. Joulukuussa parhaaksi nuoreksi pelaajaksi valittiin KooKoon Peetro Seppälä!

Valinnan suoritti alle 18-vuotiaiden poikien maajoukkueen valmennusjohto.

– Oli isoimpia yksittäisiä palasia KooKoon hyvässä syksyssä ja isossa roolissa puolustuspäässä kun KooKoo varmisti joulukuussa paikan ylemmässä jatkosarjassa, valintaa perusteltiin.

Seppälä pelasi nuorten SM-liigan alkusarjassa 32 ottelua tehoin 0+12.

– Kiva juttuhan tällainen valinta on. Ei ole aiemmin tullut koettua. Joulukuu meni osaltani ihan hyvin. Meillä meinasi olla loppumetreillä vähän vaikeuksia ylemmän jatkosarjapaikan kanssa, mutta sieltä se lopulta tuli, Seppälä sanoo.

KooKoo–A sijoittui 18 joukkueen alkusarjassa lopulta kahdeksanneksi ja tienasi näin ollen historiallisen paikan ylemmässä jatkosarjassa yhdeksän muun joukkueen kanssa.

Ylempi jatkosarja alkoi viikonloppuna KooKoon osalta kahdella ottelulla. Perjantaina Rauman Lukko oli Lumon Areenalla vahvempi maalein 3–6, mutta lauantaina Tappara kaatui Kouvolassa 4–3.

– Lukkoa vastaan emme olleet ihan valmiita, mutta Tapparaa vastaan oli jo paljon parempaa peliä. Itselläni on ollut vähän maalinteko-ongelmia, mutta onneksi perjantaina osui. Se oli tärkeä maali omaa kautta ajatellen.