Tärkeää infoa TPS-ottelusta

Kouvolan Lumon Areenan remontti aiheuttaa poikkeusjärjestelyitä kahteen ensimmäiseen KooKoon harjoitusotteluun. Huomioi nämä!

A-PUOLI SULJETTU
Remontin takia Lumon Areenan A-puolen istumapaikat, juoksurata, pääsisäänkäynti, Maire- ja A-kioskit, Pub Sporttivartti sekä fanishoppi ovat suljettuja Ässiä ja TPS:ää vastaan pelattavissa harjoitusotteluissa. Muut kioskit palvelevat normaalisti ja myös Orpe-klubi palvelee kaikkia katsojia K18-anniskeluravintolana.

A-puolen kausikorttilaisille on varattu kokonaan D-pääty, johon pääsee istumaan vain A-katsomon kausikortilla.

LIPUNMYYNTI B- & C-OVILLA
Pääsisäänkäynnin ollessa suljettu saadaan Ässät- ja TPS-peleihin lipunmyynti auki B- ja C-oville. Molemmat palvelevat kahden lippuluukun vahvuudella, joten juuri ennen peliä saattaa esiintyä ruuhkaa. Kaikilla neljällä pisteellä on pankkikorttikoneet.

Vältät jonotuksen helpoiten ostamalla lipun ennakkoon Lippupalvelun netistä!

KAUSIKORTIT A-OVELTA
Oman kausikorttinsa ja muut varatut liput voi noutaa jäähallin A-ovelta, joka sijaitsee pelaajasisäänkäynnin vieressä, eli ”hissikulmauksessa.”

LOPPUSIIVOUS TEKEMÄTTÄ
Areenan remonttityömaa jatkuu elokuun loppuun saakka, eikä loppusiivousta ole siten vielä suoritettu. Katsomoissa saattaakin esiintyä rakennuspölyä, johon yleisön toivotaan varautuvan.