Pe 18.1. 18:30 VS.

Taas mennään Lumon Areenalla!

KooKoo pelaa viikon toisen ottelunsa - ja toisen kotimatsinsa - torstaina, kun joukkue isännöi Lumon Areenalla Oulun Kärppiä.

Tiistaina edellisen kotipelinsä pelannut KooKoo esiintyy Lumon Areenalla uudestaan heti torstaina. Kymenlaaksossa vierailee tällä kertaa nimivahva Oulun Kärpät. Kotijoukkue hakee jatkoa tiistain vahvalle esitykselleen, jolla se kaatoi Vaasan Sportin 4–2.

- Eilinen matsi oli meiltä hyvä. Olimme valmiita peliin ja toteutimme niitä asioita, joita olimme päättäneetkin toteuttaa. Pelisuunnitelma toimi hienosti, KooKoon hyökkääjä Eero Savilahti kommentoi.

Kärpät vahvistui siirtorajalla muun muassa SaiPasta hankitulla Brock Trotterilla, joka nähtänee ryhmässä jo Kouvolassa. Oululaisjoukkue voitti tiistaina SaiPan ja on ponnistanut sarjassa kahdeksanneksi. Joukkueen kultaista kypärää kantaa konkarihyökkääjä Mika Pyörälä.

- Kärpät taistelee pudotuspelipaikasta ja meilläkin on siihen vielä mahdollisuudet. Uskonkin, että meille tulee aika kova ja tulinen peli. Kumpikaan ei suostu häviämään.

Ennen Sport-voittoa KooKoo oli tehnyt kuudessa edellisessä ottelussaan yhteensä vain kuusi maalia. Nyt verkko heilui neljästi ja vieläpä neljän eri maalintekijän toimesta. Maalin makuun pääsivät Panu Mieho, Juha-Pekka Haataja, Oscar Eklund ja Niko Tuhkanen.

- Pelin isoin asia oli se, että saimme pitkästä aikaa tehtyä neljä maalia! On ollut tukkoista, mutta nyt aukesi lukkoja. Tietenkin oli myös tärkeää, että oma pää toimi: maalivahtipeli oli hyvää kuten aina. Kokonaisuutena peli oli meiltä tosi hyvä.

Joukkueen taisteluasenne näytti olevan alusta asti tapissa, eikä keskittyminen hervonnut hetkeksikään. Allekirjoitatko tämän?

- Olen samaa mieltä. Sen aisti jo kopista ensimmäiseen erään lähdettäessä, että tänään pelataan hyvä peli.

Savilahti kamppaili tiistaina – ja vääntää torstaina – samassa ketjussa Anrei Hakulisen ja Panu Miehon kanssa. Yhteiseloa Hakulisen kanssa löytyy kaudelta aiemminkin, mutta tämän kolmikon historia on lyhyt. Luonnollisesti, koska Mieho liittyi oranssimustien matkaan vasta maanantaina.

- Uskon, että ketju tulee toimimaan vieläkin paremmin, kun saamme treenejä ja pelejä alle. Eilenkin tuntui jo hyvältä, vaikka ketju oli vasta lyöty yhteen.

- Uma on liikkuva laituri, joka tykkää pitää kiekkoa ja hakea paikkaa. Panu on kiekollinen pelaaja ja haastaa paljon kiekon kanssa. Tykkään siitä, että hän ei väkisin heitä laitaan, vaan tekee mieluummin itse tilaa luistelemalla. Tykkään kyllä pelata molempien kanssa.

Syöpäsairaita lapsia ja heidän perheitään auttava Sylva ry on mukana ottelussa. Syöpä on kova liiga – tarjoa #erätauko!

Seuraavat kotiottelut:

To 16.2. KooKoo–Kärpät – osta liput!
La 25.2. KooKoo–Pelicans – osta liput!
To 2.3. KooKoo–Ässät – osta liput!