Pe 28.2. 18:30 VS.

Taas yksi oma kasvatti jatkosopimukseen!

Hyökkääjä Sami Tamminen jatkaa KooKoossa kaksivuotisella sopimuksella.

KooKoo ja hyökkääjä Sami Tamminen, 20, ovat solmineet kaksivuotisen jatkopestin. Tamminen hyökkää oranssimustien riveissä ainakin kevääseen 2020 saakka.

– Sami on kulkenut pitkän matkan ylä- ja alamäkien kautta lähelle vakituista paikkaa Liiga-joukkueessa. Voidaan sanoa, että hän on lentänyt jopa hieman tutkan alapuolella, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi.

Tamminen pelasi viime kaudella KooKoossa 29 Liiga-ottelua tehoin 1+3. Tämän kauden lukemat ovat 34 ottelua ja 4+3 tehopistettä. Liiga-pelien lisäksi Tamminen on pelannut 31 nuorten SM-liigan ottelua pistein 8+13.

– Tällä kaudella ”Tami” on ottanut isoja askeleita eteenpäin puolustus- ja riistopelaamisessa, minkä myötä peliaika ja vastuu ovat kasvaneet tasaisesti. Hyökkäystaitoahan hänellä on aina ollut.

KooKoon Liiga-joukkueen kausi päättyy lauantaina runkosarjaan, mutta Tammisen kausi jatkuu nuorten SM-liigan pudotuspeleissä. KooKoo kohtaa pudotuspelien ”Villi kortti”-kierroksella Lahden Pelicansin. KooKoo voitti ensimmäisen ottelun torstaina 5–1-lukemin.

Ottelusarjan toinen matsi pelataan lauantaina Lumon Areenalla kello 12. Otteluun on vapaa pääsy!

– Pudotuspelit ovat pudotuspelejä, kyllähän tässä joka jätkä on täynnä intoa! Pelasimme torstaian hyvän pelin Lahdessa ja sitä pyrimme jatkamaan kotikaukalossa, Tamminen sanoo.

Nuori hyökkääjä on jatkosopimuksesta luonnollisesti mielissään.

– Täällä on loistavat olosuhteet kehittyä hyväksi Liiga-pelaajaksi. Kouvola on kotikaupunkini ja KooKoo kasvattajaseurani, joten miksi vaihtaisin muualle?

– Lisäksi minun ja ”Virtsin” (Mikko Virtanen) tavoite on vielä jonain päivänä päästä KooKoo Hall of Fameen!

Seuraavat kotiottelut:

La 10.3. klo 12:00 Nuorten SM-liigan pudotuspelejä: KooKoo–Pelicans – vapaa pääsy!
La 10.3. klo 17:00 Runkosarjan päätöskierros KooKoo–JYP – osta liput!