Pe 18.1. 18:30 VS.

Takaa-ajo jatkuu Tepsillä

KooKoo isännöi viikon ainoassa kotiottelussa keskiviikkona Turun Palloseuraa.

Pudotuspeliviivan ja viimeisten pleijaripaikkojen taka-ajo jatkuu KooKoon osalta keskiviikkona kotoisalla Lumon Areenalla. Vastustaja on kova; sarjakakkonen TPS, joka on ollut tällä kaudella piikki oranssimustien lihassa.

- Turkulaisena on Tepsiä vastaan on tietysti aina hauska pelata. Emme tosin ole pelanneet heitä vastaan kovin hyvin tällä kaudella, mutta jos nyt runkosarjan viimeisessä mahdollisuudessa onnistuisimme nappaamaan päänahan, KooKoon hyökkääjä Anrei Hakulinen ennakoi.

Hakulinen on puolustaja Mikko Lehtosen ohella pukukopissa tunnettu turkulaisuudestaan. Keskiviikkona "Uma" Hakulinen on KooKoo-kokoonpanon ainoa turkulainen, sillä tutkapari-Lehtonen on maajoukkuekomennuksella.

TPS on voittanut taisteluparin kauden aiemmat kohtaamiset Turussa 8–2 ja 5–1 sekä Kouvolassa 2–5. Turun-pelit olivat selviä, mutta Kouvolan-matsissa peli oli tasainen maalin peli aina 58. minuutille saakka.

- Kotona pelasimme hyvän pelin, vaikka lopulta hävisimme isoilla numeroilla. Vieraspeleissä olimme ihan telineissä. Se johtuu varmaan joukkueenjohtaja Lehtosen järjestelyistä: olisi pitänyt mennä päivää aiemmin tutustumaan Suomen kauneimpaan kaupunkiin, Hakulinen heittää kieli poskessa Kari Lehtosen kävellessä ohi - ja saa osakseen hyvätahtoista nyrkin puintia.

- Oikeasti, en kyllä tiedä mistä ne epäonnistumiset Turussa johtuivat. Emme vain olleet valmiita pelaamaan.

KooKoon tämän kauden unelma ja tavoite - pudotuspelipaikka - on tällä hetkellä seitsemän pisteen päässä. Runkosarjaa on jäljellä vielä 12 ottelua, joista KooKoo pelaa seitsemän kotikaukalossa ja viisi vieraissa. TPS puolestaan on sarjassa toisella sijalla.

- Tepsi paineistaa kovin ja se on hyvin luisteleva joukkue. Meidän täytyy löytää lääkkeet paineistuksen purkamiseen ja vastata liikkeeseen.

Hakulinen on pelannut likipitäen koko kauden yhdessä Jarkko Malisen kanssa. Keskiviikkona ketjun oikealla laidalla nähtänee uudehko tuttavuus Eero Savilahti.

- Olen tykännyt meiningistä tällä lyhyellä historialla. Olemme pelanneet joitain vaihtoja yhdessä ja nyt jonkin verran treeneissä. Uskon, että kemiaa löytyy.

Keskiviikko on pelipäivä eli juhlapäivä - Anrei Hakuliselle myös ihan kirjaimellisesti, sillä hyökkääjä viettää 27-vuotissyntymäpäiviään Lumon Areenalla.

- Kolmenkympin kriisi on pian päällä!

Seuraavat kotiottelut:

Ke 8.2. KooKoo–TPS – osta liput!
Ti 14.2. KooKoo–Sport – osta liput!
To 16.2. KooKoo–Kärpät – osta liput!