Tampereella viedään viimeistä

Jääkiekon Liiga vetäytyy viikonlopun jälkeen maajoukkuetauolle. Ennen sitä KooKoo hakee lauantaina Tampereella revanssia Ilveksestä.

KooKoo isännöi Tampereen Ilvestä viikko sitten – jatkoaikatappion arvoisesti. Lauantaina joukkue matkaa Hakametsään ja tähtää tilien tasaamiseen. Lähtökohta on hyvä, sillä KooKoo katkaisi orastaneen tappioputkensa perjantaina kotikaukalossa Vaasan Sportia vastaan.

Vaasalaisjoukkue kaatui lopulta trillerin jälkeen Lumon Areenalla maalein 4–3.

Oranssimusta joukkue tehnyt ennen Sport-peliä tehnyt kolmessa edellisessä ottelussa yhteensä kolme maalia. Vaasalaisia vastaan joukkue sai viimein kauan kaivattuja onnistumisia useamman samaan peliin.

Mikko Lehtosen, Josh Greenin, Marlo Koposen ja Jarkko Malisen osumat olivat enemmän kuin tervetulleita.

- Nämä neljä onnistumista tuli todella tarpeeseen. Uskon, että maalit avaavat henkisesti ovia huomiseen päivään, KooKoon päävalmentaja Petri Mattila kommentoi Sport-voiton jälkeen.

- Jos maalinteko menee puurtamiseksi, niin se alkaa näkyä kaikessa, mitä kentällä tehdään. Vaikka voisi ajatella, että se on vain maalinteon tuskaa, niin tuska tuppaa siirtymään myös muihin asioihin, vaikka kuinka koettaisimme sitä välttää.

Liigan runkosarja lähestyy kolmanneksen krouvia. KooKoon nousijajoukkue on alkukaudella vannonut pelirohkeuden nimiin. Joukkueella on lupa epäonnistua, mikäli niin tapahtuu yrittämisen ja itsensä likoon laittamisen kautta.

- Pelasimme taas tänään rohkeasti. Vaikka välillä kiekon kanssa virheitä sattuikin, niin pelaajat uskalsivat pelata. Se on meille tärkeä juttu, että virheitä on lupa tehdä, Mattila linjasi perjantaina.

- Viime aikoina on tullut vähän isompiakin virheitä, joista meitä on rokotettu, mutta uskomme omaan tapaamme lähestyä ja pelata. Luotamme, että se tuo pitkässä juoksussa meille enemmän hyvää kuin huonoa.

Ilves on ennen maajoukkuetaukoa sarjataulukossa muutaman pykälän KooKoota edellä. KooKoo lähtee lauantain taistoon sijalta 11, tupsukorvainen joukkue sijalta kahdeksan. Piste-eroa on viiden pinnan verran.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Ke 11.11. klo 18:30 KooKoo–JYP – osta liput!
La 14.11. klo 17:00 KooKoo – Lukko – osta liput!