Pe 25.1. 18:30 VS.

Tampereelta taistelupiste – putki jatkuu

KooKoo vastasi hienosti lauantain kovaan haasteeseen ja taisteli kotiintuomiseksi yhden sarjapisteen.

Oranssipaitainen KooKoo näytti lauantaina tamperelaisyleisölle sekä hyvää mökää läpi matsin pitäneelle KooKoo-kannattajaporukalle hienoa taisteluasennetta. Suoraselkäinen esitys riitti tällä kertaa yhteen sarjapisteeseen, kun kotijoukkue Tappara voitti matsin lopulta rangaistuslaukauksilla 2–1 (0–0, 0–0, 1–1, 0–0, 1–0).

- Hieno taistelu koko joukkueelta, KooKoon valmentaja Simo Mälkiä tiivisti.

- Puolustuspelaaminen oli kaikkineen loistavalla tasolla. Kaikki antoivat kaikkensa ja uhrautuivat kiekon tielle mustelmia karttamatta. Oman pään puolustuspelaaminen oli todella hyvää.

Puolustusta KooKoo joutuikin illan aikana esittämään, sillä peli pyöri enimmäkseen KooKoo-päädyssä. Vieraiden maalilla Samu Perhonen loisti kauden ensimmäisessä matsissaan peräti 47 torjunnalla. Tappara-veskari Dominik Hrachovina torjui ottelussa 21 kertaa.

- Jouduimme tänään vähän liikaa puolustusasemiin, mutta se oli olosuhteet huomioiden ymmärrettävää. Meillä oli eilen peli, Tapparalla ei ja nyt peli oli vielä vieraskentällä Tampereella. Vähän väkisin tällaisista asemista ajautuu liikaa puolustamaan.

Puolustustaistelusta huolimatta myös KooKoolla oli ottelussa omat paikkansa ja joukkue olikin pitkään kiinni jopa kolmessa sarjapisteessä. Anrei Hakulinen vei KooKoon 1–0-johtoon päätöserän alussa ja johtoasema piti aina 57. minuutille saakka, kunnes Tappara tuli väkisin tasoihin. Hakulisen maalin syöttivät Siim Liivik sekä Emil Kristensen.

- Ei oman pään pelaamisessamme hirveää paniikkia ollut missään vaiheessa, vaikka Tappara sai välillä pitkiäkin myllytyksiä. Taistelimme hyvin, puolustimme hyvin ja olimme lähellä täyttä pistepottiakin.

Tappara pääsi jatkoajan alkuun kokeilemaan vielä ylivoimaakin, mutta KooKoon kolmikko kesti Ville Vainikaisen parilla kovalla blokilla. KooKoo ei päässyt illan aikana kertaakaan miesylivoimalle.

- Virtsi (Mikko Virtanen), Vaini ja Santtu (Santeri Salmela) pelasivat kaksiminuuttisesta puolitoista. Sama homma heiltä kuin muutenkin puolustuspelistä, eli hienoa uhrautumista ja taistelua. Myös maalilla Samu pani myös tänään maalilla parasta pöytään.

Lopulta rangaistuslaukauksilla peli ratkesi kotijoukkue Tapparalle, kun KooKoon kolmesta yrittäjästä kukaan ei ohittanut Hrachovinaa.

Matsi oli KooKoolle kauden viides ja joukkue on saalistanut vähintään pisteen niistä kaikista!

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:

La 23.9. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput! Huomaa poikkeava alkamisaika.
Pe 29.9. klo 18:30 KooKoo–Ässät – osta liput!
To 5.10. klo 18:30 KooKoo–TPS – osta liput!