Pe 25.1. 18:30 VS.

Tampereelta viikonlopun toinen piste

KooKoo taipui viikonlopun toiseen rankkaritappioonsa lauantaina Tampereella Ilvestä vastaan.

KooKoo pelasi lauantaina viikonlopun toisen matsinsa – ja kärsi toisen rankkaritappionsa 2–1-lukemin. Tällä kertaa pisteen enemmän matkaansa sai kotijoukkue Tampereen Ilves.

Pelinkulku määritteli lauantaina pitkälti samaa kaavaa kuin perjantain kotiottelussa SaiPaa vastaan. KooKoo oli pitkälti pelin päällä, mutta kovakaan rumputuli ei realisoitunut maaleina. Viime pelien perisynti – tehottomuus – nosti taas päätään.

KooKoo laukoi kohti Ilveksen Hannu Toivosen vartioimaa maalia peräti 39 kertaa, mutta maaliverkko heilui vain kertaalleen.

- Taas se yksi juttu jäi puuttumaan, eli maalit. Suorituksemme ja työmäärämme oli tosi kova kaksi erää, mutta meidän on vain tehtävä vielä lisää töitä ja tultava koko ajan paremmiksi, KooKoon päävalmentaja Tuomas Tuokkola tuumasi ottelun jälkeen.

KooKoo pelasi Tampereella toisen ottelunsa kahteen päivään. Ilveksen edellinen koetus oli keskiviikon vierasottelu KalPaa vastaan, mikä näkyi ottelun alussa petopaitojen terävyytenä. KooKoo heräsi peliin mukaan vasta ensimmäisellä erätauolla ja olikin sen jälkeen kaksi erää enemmän tai vähemmän kentän herra.

- Pitää huomioida kokonaisuus, jossa tällä hetkellä menemme. Eilen loppui peli vartin yli yhdeksän ja tänään pelasimme pääosin kolmella kentällä ja viidellä puolustajalla. Ei tämä ole ihan niin helppoa, että sormia napsutellen mennään vaan.

- Ensimmäisessä erässä kuorma vähän painoi, emmekä saaneet itsestämme kaikkea irti. Sen jälkeen kaksi erää tulimme hyvin mukaan ja rakensimme, painoimme menemään kapealla ryhmällä. Olen tyytyväinen siihen.

Illan ensimmäinen maali syntyi Jarkko Immosen komean vanhanaikaisen jälkeen toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla. Osuman alustivat puolustajat Robin Jacobsson ja Ryan O’Connor. Ilves tasoitti tilanteen vain muutamaa minuuttia myöhemmin Valtteri Ilomäen toimesta.

Rangaistuslaukauskilpailussa KooKoon kaikki neljä laukojaa epäonnistuivat yrityksissään. KooKoo-veskari Leland Irving torjui kolme ensimmäistä yritystä, mutta Teemu Rautiainen oli neljäntenä miehenä liikaa.

- Kolmas peräkkäinen rankkutappio tietysti harmittaa, mutta sekin oli taas milleistä kiinni. Mikko Lehtonen kolmantena vetäjänä laukoi tolppaan.

KooKoon tueksi matkasi peräti neljä bussilastillista oranssimustia kannattajia, jotka pitivät kulmauksessaan hienosti menoa ja meininkiä yllä koko 65-minuuttisen.

- Iso kiitos faneille! He pitivät hienosti meteliä ja olivat matkassa mukana ja tukena. Tuossa kannustuksessa oli mukava pelata. Hieno homma ja kiitos siihen suuntaan.

Seuraavat kotiottelut:
Ke 18.1. klo 18:30 KooKoo–Jukurit – osta liput!
La 21.1. klo 17:00 Kummipeli: KooKoo–Lukko – osta liput!