Tapaa suosikkisi ennen matsia!

KooKoon huilaava viisikko Green, Malinen, Perhonen, Vainio & Hakulinen jakaa nimikirjoituksia ja poseeraa selfieissä ennen keskiviikon Lukko-ottelua.

KooKoo pelaa keskiviikkoiltana kesän ensimmäisen harjoitusottelunsa Lumon Areenan kotijäällä. Ottelusta sivussa oleva viisikko on tavattavissa areenan pääaulassa ennen ottelua!

Maalivahti Samu Perhonen, puolustaja Veeti Vainio ja hyökkääjät Josh Green, Jarkko Malinen sekä Anrei Hakulinen jakavat nimikirjoituksia ja poseeraavat selfiekuvissa kello 18:00–18:30. Jännittävä Lukko-ottelu starttaa kello 18:30. Tervetuloa!
 

Lumon Areenan kesän harjoituspelit:

Ke 17.8. klo 18:30 KooKoo–Lukko: OSTA LIPUT!
Pe 26.8. klo 18:30 KooKoo–HPK: OSTA LIPUT!
Ke 31.8. klo 18:30 KooKoo–Ässät: OSTA LIPUT!
Ti 6.9. klo 18:30 KooKoo–Espoo United: OSTA LIPUT!

Pääsyliput:

Aikuiset 12 euroa, lapset (7-15-vuotiaat) 6 euroa ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Kolmessa ensimmäisessä harjoituspelissä lippuja myydään vain pääsisäänkäynnin lipunmyyntipisteessä! B- ja C-oven lipunmyyntipisteet aukeavat ensimmäisen kerran EU-ottelussa. Osta liput ennakkoon netistä ja säästät aikaa sekä rahaa!

Kausikortit:

Uudet kausikortit ovat noudettavissa arkisin klo 9-16 KooKoon toimistolta ja harjoitusotteluissa pääsisäänkäynnin varattujen lippujen pisteestä. Jos olit kausikorttilainen jo viime kaudella ja uusit paikkasi myös alkavalle kaudelle, vanha korttisi toimii samaan tapaan kuin aiemmin. Osta oma kausikorttisi nyt!

Fanishoppi:

Lumon Areenan fanishoppi on KPL:n käytössä Superpesiksen pudotuspeleissä. Ensimmäisissä harjoituspeleissä fanituotteita myydään rajoitetulla valikoimalla A3-katsomon takana juoksuradalla. Voit myös tilata fanituotteet kätevästi netistä.

VMP- ja ORPE-klubi:

Areenan VIP-ravintolat vanha tuttu Orpe-klubi ja uusi VMP-klubi avaavat ovensa normaaliin tapaan vasta runkosarjassa. Klubien pöydät ja tuolit ovat KPL:n käytössä Superpesiksen pudotuspelien ajan.