Tapaninpäivä on perhepäivä!

KooKoo isännöi tapaninpäivänä Lumon Areenalla JYPiä ottelussa, joka on suunnattu erityisesti lapsiperheille.

Lumon Areena on tapaninpäivänä erityisesti perheiden kohtaamispaikka, kun viime kaudella suuren suosion saavuttanut Liigan perhepäivä saapuu Kouvolaan. Areenalla on monenlaisia lapsiperheille suunnattuja aktiviteetteja ja päivän kruunaa KooKoon ja JYPin välinen Liiga-matsi.

Perhepäivän erikoisuus on viime kauden tapaan avoin yleisöluistelu, johon ovat tervetulleita kaikki lipunostaneet. Lumon Areenan kaukalo on jaettu luistelussa kahtia: toisella puolella on KooKoo-jäätaitureiden ja toisella puolella KooKoon kiekkojunioripuolen vetämää ohjelmaa. Ainutlaatuinen mahdollisuus luistella Liiga-kaukalossa!

Viisi KooKoon edustusjoukkueen pelaajaa käy myös pyörähtämässä yleisöluistelussa jakamassa nimikirjoituksia ja poseeraamassa yhteiskuvissa.

Omat luistimet ja halutessasi mailat mukaan! Luistimet voi vaihtaa joko katsomossa tai pukukopissa numero yksi. Ottelun ajaksi luistimet suositellaan vietäväksi esimerkiksi autoon, mutta ne voi omalla vastuulla säilyttää myös pukukopissa ja noutaa sieltä noin 15 minuuttia illan Liiga-ottelun päättymisen jälkeen. Huomioithan, että pukukoppiin ei pääse ottelun aikana.

Yleisöluistelun lisäksi Lumon Areenalla tapahtuu muutakin normaalista poikkeavaa! Pomppulinna liikuttaa lapsia koko tapahtuman ajan ja Go Go Girlsit tekevät lapsille kasvomaalauksia ennen ottelua sekä erätauoilla. Myös Tykkimäen Sirkuskoulu sekä Ville Viikinki viihdyttävät katsojia omalla panoksellaan.

Perhepelin pääsyliput ovat jo myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa. Osta omasi vaikka joululahjoiksi!

Tervetuloa koko konkkaronkka viihtymään perhepäivään!

Ohjelma:

14:45 Pääovien lipunmyynti aukeaa
14:45 Pääsisäänkäynti ja A-sisäänkäynti aukeavat
15:00 Yleisöluistelu Lumon Areenan jäällä
15:00–15:15 KooKoon edustusjoukkueen pelaajia yleisöluistelussa
16:00 Yleisöluistelu päättyy
16:20–16:40 Liiga-ottelun alkulämmittely
16:59 Ville Viikinki pudottaa avauskiekon
17:00 KooKoo–JYP-ottelu alkaa

Ennen ottelua ja erätauoilla: pomppulinna, kasvomaalauksia, ilmapalloja, sirkusesityksiä!

Osta ruokailu perhepeliin! Orpe-klubi, VMP-klubi ja aitiot erityishinnoin. LUE LISÄÄ