Tauko takana, JYP edessä

KooKoo palaa Liigan maajoukkuetauolta takaisin tositoimiin keskiviikkona, jolloin Lumon Areenalla vierailee JYP Jyväskylästä.

Jääkiekon Liiga vetäytyi maajoukkuetauolle loka-marraskuun taitteessa. KooKoon kymmenen päivän ottelutauko päättyy keskiviikkona kotiottelulla JYPiä vastaan.

Oranssimusta joukkue harjoittelu pelittömän viime viikon alkupuoliskon yhdessä, mutta loppuviikon kukin pelaaja vietti parhaakseen katsomalla tavalla. Osa treenasi kovempaa, osa kevyemmin, osa pysyi Kouvolassa, osa kävi kotikonnuillaan.

- Minä käytin pitkän viikonlopun vain rentoutuen kotona Kouvolassa. Meillä oli ennen taukoa tosi tiukka ohjelma ja puolustajia pois kokoonpanosta, joten kaikkien työlasti on ollut kova, kommentoi KooKoo-puolustaja Ryan O’Connor.

KooKoo palasi yhteisen joukkueharjoittelun pariin maanantaina, jolloin joukkue ravisteltiin taas täyteen iskuun.

- Tänään oli hyvä jääharjoitus. Tällaisen tauon jälkeen on aina hankalaa tulla maanantaina täydellä höyryllä takaisin, mutta valmentajat tekivät hyvää työtä ja saimme tempon ylös. En usko, että näytimme kovin huonoilta!

KooKoon vieraaksi saapuu keskiviikkona jyväskyläläinen viime vuosien kestomenestyjä JYP. Jyväskyläläisjoukkue palaa maajoukkuetauolta sijalla seitsemän. KooKoo on neljä pykälää taaempana sijalla 11.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran lokakuun ensimmäisessä ottelussa, jossa KooKoon esitys vieraskaukalossa oli vaisu. Nyt tarjolla on revanssi.

- Tauon jälkeen ensimmäinen peli on se, jossa kaikki haluavat onnistua, pelata kovaa, tietenkin voittaa ja saada sitä kautta uuden hyvän alun. Me olemme valmiita haasteeseen.

Marraskuu on tullut viime vuosina etenkin jääkiekkopiireissä tutuksi Movember-kampanjasta. Myös KooKoo on tempauksessa mukana, muun muassa Ryan O’Connorin voimin.

- Movember on hauskaa aikaa! Mikä tahansa syy, jolla saa kasvattaa viikset ilman että tulee katsotuksi oudosti on mahtava juttu.
 

SEURAAVAT KOTIOTTELUT:
Ke 11.11. klo 18:30 KooKoo–JYP – osta liput!
La 14.11. klo 17:00 KooKoo–Lukko – osta liput!