La 24.11. 17:00 VS.

Tervetuloa perhepeliin – lue infot

Lauantainen KooKoo–Ilves-ottelu on sekä perhepeli että #Erätauko-ottelu.

Lipunmyynti:
Ticketmasterin verkkokauppa myy lippuja kellon ympäri. Lumon Areenalta lippuja saa pääsisäänkäynnin lipunmyyntipisteestä kello 12:45 alkaen ja muista pisteistä kello 14:00 alkaen.

Sisäänpääsy:
Lumon Areenan ovet avataan ensimmäistä kertaa jo kello 12:45, jolloin starttaa kaikille lipunostajille avoin yleisöluistelu. Pää- ja A-sisäänkäynnit aukeavat kello 12:45, B- ja C-sisäänkäynnit kello 14:00. Aitiot ja Orpe-klubi avataan normaaliin tapaan kello 13:30.

Yleisöluistelu:
Perhepäivän erikoisuus on aiempien kertojen tapaan kaikille lipunostajille avoin yleisöluistelu Lumon Areenan Liiga-jäällä. Lumon Areenan kaukalo on jaettu luistelussa kahtia: toisella puolella on KooKoo-jäätaitureiden ja toisella puolella KooKoon kiekkojunioripuolen vetämää ohjelmaa.

Kulku yleisöluisteluun:
Yleisöluisteluun kuljetaan tällä kertaa jäähyaitioiden kautta ja siellä vaihdetaan myös luistimet.

Luistimet ottelun aikana:
Ottelun ajaksi luistimia suositellaan vietäväksi autoon, mutta ne voi omalla vastuulla säilyttää myös toimitsija-aition takana. Pelin jälkeen toimitsija-aitioon pääsee vasta noin 10 minuuttia ottelun päättymisen jälkeen! Huomioitan, että toimitsija-aitioon ei pääse myöskään ottelun aikana!

#Erätauko:
Ottelu on KooKoon, Sylva ry:n ja Kymenlaakson Syöpäyhdistyksen yhteinen #Erätauko-ottelu. Tämän vuoden Erätauko-kampanjassa keskiössä on sairastunut lapsi. Kampanja kuvastaa sitä, kuinka syöpään sairastuminen eristää lapsen hänen normaalista elinpiiristä, jolloin kaikenlainen tuki ja apu on tarpeen. Lipaskerääjät paikalla ottelussa – tarjoa erätauko!

Avauskentälliset:
Molempien joukkueiden avauskentälliset saatetaan jäälle KooKoon F1-08 junioreiden toimesta. Ottelun avauskiekon pudottaa 10-vuotias syövän sairastanut Eetu.

Muu ohjelma:
Yleisöluistelun lisäksi tapahtuu muutakin: Eagle Funin pomppulinnat liikuttavat lapsia D-päädyssä ja Go Go Girls järjestää kasvomaalausta ympäri Lumon Areenaa. Ennen ottelua Lumon Areenan pihalla on poniajelua ja –talutusratsastusta. Paikalla ottelussa on tietenkin myös Topi Tiikeri.

Aikataulu:
12:45 Pääovien lipunyymtni aukeaa
12:45 Pääsisäänkäynti ja A-sisäänkäynti aukeavat
12:45–13:45 Yleisöluistelu Lumon Areenan jäällä
14:00 Muut sisäänkäynnit, lipunmyynnin ja kioskit aukeavat
15:00 Liiga-ottelu KooKoo–Ilves
Ennen ottelua pihalla poniratsastusta ja erätauoilla pomppulinna sekä kasvomaalauksia! Kokoonpanoon ulkopuolisia pelaajia jakaa nimmareita pääaulassa molemmilla erätauoilla.

Seuraavat kotiottelut:

La 17.2. klo 15:00 Perhepeli KooKoo–Ilves – osta liput!
Ti 6.3. klo 18:30 Opiskelijapeli KooKoo–Ässät – osta liput!
La 10.3. klo 17:00 Runkosarjan päätöskierros KooKoo–JYP – osta liput!