Ticketmaster jatkaa KooKoon lippukumppanina

KooKoon Liiga–otteluiden liput löytyvät jatkossakin tutusta paikasta, Ticketmasterista.

KooKoon ja Ticketmaster Suomi ovat allekirjoittaneet uuden neljävuotisen jatkosopimuksen. Oranssimustan KooKoon ja sinivalkoisen Ticketmasterin yhteistyö lipunmyynnin parissa jatkuu ainakin kevääseen 2021 asti.

 Oranssimustien Liiga-matsien ja Lumon Areenan muiden tapahtumien – kuten KooKoo Piknikin ja KooKoo LIVE:n – pääsyliput löytyvät jatkossakin Ticketmasterin verkkokaupasta.

- Yhteistyön jatko Ticketmasterin kanssa oli sanalla sanoen luontevaa. Ticketmaster on osoittanut yhteistyövuosiemme aikana olevansa luotettava kumppani ja alansa huippu ei vain lipunmyynnissä vaan koko asiakaspalvelukokemuksen kannalta, KooKoon toimitusjohtaja Sakari Välimaa kommentoi.

- Ticketmaster on alansa ykkönen Suomessa ja kehittää koko ajan palvelujaan myös oranssimustien kiekkokatsojien iloksi.

Tulevalle kaudelle KooKoo ja Ticketmaster tarjoavat kausikorttilaisille uuden mobiilikausikortin, joka on tämän kauden maksuton uutuus, jonka myötä perinteistä kausikorttia ei tarvita enää välttämättä lainkaan! Mobiilikausikortilla pääsee peleihin perinteisen kortin tavoin ja sitä näyttämällä saa monenlaisia etuja muun muassa KooKoo-lounaasta, Lumon Areenan fanishopista ja eri KooKoon yhteistyökumppaneiden luota.

Kaikki kausikorttilaiset saavat lisäksi alennusta KooKoo Piknikin ja KooKoo LIVE:n pääsylipuista sekä esimerkiksi Ruutu+ Viihde & Urheilu –palvelusta.

Ticketmaster on ollut KooKoon lipunmyyntikumppani keväästä 2012 lähtien. Yhteistyön kolme ensimmäistä vuotta sujuivat Mestiksessä, mutta kaksi edellistä ja neljä tulevaa Liigassa.

- KooKoo näytti jo Mestiksessä, miten lipunmyynti sujuu, kun yhteistyö pelaa ja välineet ovat maailman parhaita. Pelilliset esitykset olisivat ansainneet Liiga-paikan jo vuotta aiemmin, mutta hyvä, että se lopulta tuli. Nyt KooKoo on vakiinnuttanut paikkansa pääsarjassa ja koko Kymenlaakso on osoittanut kuuluvansa Liiga-kartalle, Ticketmaster Suomen myyntijohtaja Petri Lehtoranta sanoo.

- Sakke Välimaan johdolla KooKoo on vaativa, rohkea ja ennakkoluuloton seura, joka haastaa, kyselee ja kyseenalaistaa, mutta aina on selvää, että olemme samalla puolella pöytää. Kiitämme Sakkea ja koko KooKoota menneistä vuosista ja yhteistyön jatkamisen osoittamasta luottamuksesta.

Ticketmaster on maailman suurin lätkälippujen välittäjä. KooKoon lisäksi asiakkaina on mm. suuri osa Liiga-joukkueista, Mestis-seuroja, kaikki NHL-seurat sekä jääkiekon MM-kilpailut Tanskassa 2018. Ticketmaster myy vuosittain noin 530 miljoonaa lippua urheilu-, kulttuuri-, viihde- ja teatteritapahtumiin 30 maassa.

Mobiilikausikorttiedut kaikille:

* KooKoo-lounas –1 euro
* KooKoo Piknikin liput –5 euroa per päivä
* KooKoo LIVE!:n liput –5 euroa
* Lumon Areenan fanishop -10%
* Subway Manski ja Veturi: Hanajuoma kaupan päälle 30cm Subi-leivän ostajalle
* Kouvolan Rengaspalvelu: -10% normaalihintaisista Kumho Tyres -renkaista
* Kouvolan ja Kotkan Amarillo: -10% ravintolalaskun loppusummasta (ei alkoholi, tupakka)
* Ruutu+ Viihde & Urheilu -palvelu 12 kuukauden tilaukseen 14,95€/kk
* Kauden aikana muita erikoistarjouksia!
 

I- & II-kategorioiden kausikorttilaisten lisäedut:

* Yhteensä 100 pääsylipun kiintiö KooKoon vieraspeleihin Lukkoa, Ässiä, TPS:ää, Pelicansia ja Ilvestä vastaan.
* Yhteensä 50 pääsylipun kiintiö KooKoon vieraspeleihin SaiPaa vastaan.

OSTA KAUSIKORTTI TÄSTÄ!

Kausikortteihin on nyt myös kätevä rahoitustarjous! Kysy lisää toimistolta.