La 24.11. 17:00 VS.

Tiistaina kauden viimeinen opiskelijapeli

Etuhintaisia lippuja opiskelijoille sekä S-etukortin haltijoille!

KooKoo urakoi kauden kolmanneksi viimeisen ottelunsa tiistaina Lumon Areenan kotijäällä. Vieraaksi saapuu niukasti pudotuspeleihin yltävä Porin Ässät, joka on voittanut seitsemästä viimeisestä ottelustaan viisi.

Oranssimustien kevätkunto on poissaolojen harventamien rivien myötä aallonpohjassa. Edellisestä voitosta on vierähtänyt jo kuukausi, eli runkosarjan viimeisellä viikolla on korkea aika kääntää suunta.

Tiistain ottelu on kauden neljäs ja samalla viimeinen opiskelijapeli: opiskelijat pääsevät haalarit päällä seisomapaikoille ilmaiseksi ja opiskelijakorttia näyttämälläkin vain viidellä eurolla!

Lisäksi opiskelijat saavat fanishopista kaulaliinat puoleen hintaan (10 euroa, norm. 20e) ja kaikista muistakin tuotteista –10% alennuksen! Fanishopissa on muutenkin kevään kunniaksi paljon alennuksia.

Myös S-etukortin haltijoille on tarjolla lippuetu.

S-etukorttia näyttämällä saa Lumon Areenan lipunmyyntipisteiltä kaksi aikuisten istumapaikkalippua yhden hinnalla. Etu on voimassa vain ennen ottelua Lumon Areenan lipunmyynnissä, ei Ticketmasterin verkkokaupassa.

Seuraavat kotiottelut:

Ti 6.3. klo 18:30 Opiskelijapeli KooKoo–Ässät – osta liput!
La 10.3. klo 17:00 Runkosarjan päätöskierros KooKoo–JYP – osta liput!