Toimisto lomalla heinäkuun – kausikorttikauppa auki

KooKoon toimistohenkilökunta vetäytyy kesätauolle 1.–30.7. väliseksi ajaksi. Kausikortteja voi ostaa 24/7 verkkokauppa KooKoo-shopista.

KooKoon toimiston väki jää kesälomalle tänä perjantaina 30. kesäkuuta, jolloin toimisto palvelee vielä kello 12 saakka. Nouda tilattu kausikorttisi ennen sitä tai vasta elokuussa. Oman istumakausikortin voi tilata myös heinäkuun aikana KooKoo-shopista – ja elokuussa tulee myös uusi seisomakausikorttikampanja.

Toimisto on kokonaan suljettu 1.–30.7. välisen ajan ja aukeaa normaalisti taas maanantaina 31. heinäkuuta. Toimisto sijaitsee Lumon Areenan toisessa kerroksessa ja on normaalisti auki arkisin kello 9-16.

Lomien jälkeen tapahtuu paljon: KooKoo-lounas starttaa Lumon Areenan Orpe-klubilla tiistaina 1. elokuuta ja joukkue pelaa ensimmäiset harjoitusottelunsa heti elokuun toisella viikolla Vaasassa ja Porissa.

Kymenlaaksossa KooKoo pelaa kolme harjoitusottelua, joista ensimmäinen on ohjelmassa tiistaina 15. elokuuta. Tuolloin oranssimusta joukkue matkaa Kotkaan isännöimään HPK:ta. Seuraavalla viikolla KooKoo kohtaa Lumon Areenalla tiistaina 22. elokuuta HIFK:n sekä perjantaina 25. elokuuta SaiPan.

Liigan runkosarja alkaa KooKoon osalta Lappeenrannassa perjantaina 8. syyskuuta ja kotiavaus pelataan Lumon Areenalla lauantaina 9. syyskuuta.

Toimiston ohella verkkokauppa KooKoo-shop hiljenee toimitusten osalta heinäkuuksi, mutta tilauksia voi silti tehdä vuorokauden ympäri. Tilatut tuotteet postitetaan heti elokuun alussa. Heinäkuun aikana fanituotteita voi ostaa Kouvolan Prismasta ja harmaita snapback-lippiksiä Kausalan Urheilu- ja Koneliikkeestä.

KooKoo toivottaa hyvää ja aurinkoista kesää!