Toimiston joulumuistio 2018

KooKoon toimisto hiljenee joulun viettoon keskiviikkona 20. joulukuuta.

KooKoo–Lukko
KooKoo pelaa viimeisen ottelunsa ennen joulutaukoa tiistaina Lumon Areenalla! Vieraaksi tärkeään otteluun saapuu Rauman Lukko. Liput myy ennakkoon Ticketmaster ja lippuja saa luonnollisesti myös ennen ottelua Lumon Areenan lipunmyyntipisteistä. Ottelu on samalla opiskelijapeli – haalarit päällä sisään ilmaiseksi ja opiskelijakortillakin vain viiden euron hintaan!

KooKoo-lounas
Lumon Areenan Orpe-klubilla tarjoiltava KooKoo-lounas vetäytyy joulutauolle tiistain 19.12. jälkeen ja avautuu seuraavan kerran tiistaina 2.1.2018. Katso kuluvan viikon lounastarjonta tästä!

Joulumuistamiset
KooKoo ei tänä jouluna lähetä asiakkailleen ja kumppaneilleen joulukortteja tai muita muistamisia, vaan käyttää niihin varatut varat hyväntekeväisyyteen Hope ry Kouvolalle matsilippulahjoitusten muodossa.

Toimiston aukiolo
KooKoon toimisto palvelee normaalisti vielä tiistaina 19. joulukuuta. Toimisto on suljettu 20.12.–27.12. ja 29.12.–1.1. välisinä aikoina.

Fanituoteostokset
Joulu on jo ovella! Oranssimustat fanituotteet saat maanantaina ja tiistaina KooKoon toimistolta, tiistain kotiottelussa Lumon Areenan fanikaupasta ja muina päivinä Kouvolan Prismasta sekä Kausalan Urheilu- ja Koneliikkeestä niiden aukioloaikojen puitteissa.

KooKoo-shop
Tee tilauksesi verkkokauppa KooKoo-shopista viimeistään tiistaina 19. joulukuuta. Viimeistään silloin tilatut tuotteet lähtevät matkaan vielä keskiviikkona ja ehtivät siten normaalitilanteessa perille jouluksi. Seuraavan kerran tilauksia toimitetaan jälleen torstaina 28. joulukuuta.

KooKoo toivottaa kaikille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Seuraavat kotiottelut:

Ti 19.12. klo 18:30 KooKoo–Lukko – osta liput!
To 28.12. klo 18:30 Perhepeli: KooKoo–TPS – osta liput! 
Ke 3.1. klo 18:30 KooKoo–Jukurit – osta liput!